Пятница , 29 Март 2024
Политика

Андрій Ніколаєнко: Відтермінування штрафів для «євробляхерів» має стати останньою поступкою з боку Ради

«Батьківщина» підтримала відтермінування на 90 днів штрафів для так званих «євробляхерів». Але наполягає на тому, що це має бути остання поступка тим громадянам, які порушили правила ввезення вживаних авто до України.

Про це під час обговорення Проекту Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відтермінування застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митну територію України»  заявив з трибуни парламенту член парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, народний депутат фракції «Батьківщина» Андрій Ніколаєнко.

За словам парламентаря, попередній виконавчій владі не вдалося в ефективний спосіб врегулювати питання з порушниками термінів ввезення вживаних авто до України. Тому фракція «Батьківщини»  має сподівання, що з ухваленням нового закону про відтермінування штрафів весь цей комплекс питань буде внормований новою командою виконавчої влади.

«Сподіваюся, що з ухваленням цього закону не тільки всі податки з вже завезених до України авто будуть сплачені, але й більше не будуть завозитися з порушенням митних правил до країни вживані авто. Цей процес зараз існує, контролюється певними особами. І це вже питання до нових правоохоронних органів», – заявив Андрій Ніколаєнко.

Також представник фракції «Батьківщини» висловив пропозицію стосовно відтермінування введення в Україні екологічних стандартів Євро-6. На його думку, таке рішення Ради буде мотивувати громадян до придбання в Україні нових автомобілів, з яких сплачені всі податки до Держбюджету.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...