Среда , 24 Апрель 2024
Мир

“Все зроблять по-своєму”. Принц Гаррі і Меган Маркл мають намір провести таємну церемонію хрещення дочки Лілібет

Принц Гаррі і Меган Маркл мають намір провести таємну церемонію хрещення дочки Лілібет в Каліфорнії.

Як пише Daily Mail, герцог і герцогиня Сассекські вирішили хрестити доньку в Каліфорнії, а не в Лондоні в присутності королеви Єлизавети, як повідомлялося раніше, інформує НВ.

Експерт з питань королівської родини Річард Фіцвільям вважає, що “пара зробить все по-своєму” в тому, що стосується хрещення маленької Лілібет. Він вважає, що принц Гаррі і Меган Маркл здійснять таїнство хрещення на секретній церемонії, і воно не супроводжуватиметься такими гарячими суперечками, які супроводжували хрестини Арчі.

Він зробив такий висновок на підставі того, що пройшло два місяці після народження дівчинки, а пара досі не опублікувала жодного фото дитини. “Це рішення показує, що герцог і герцогиня все зроблять по-своєму”.

Нагадаємо, раніше джерела, близькі до герцога і герцогині Сассекських повідомляли, що принц Гаррі говорив відразу декільком людям, що вони хотіли б хрестити Лілібет, як і її брата, у Віндзорі. І навіть готові були почекати сприятливих обставин.

Однак королівський біограф Анджела Левін сказала, що в такому випадку принц Гаррі поставив би свою бабусю, королеву Єлизавету, в “незручне становище”, очікуючи, що вона відвідає хрестини його дочки.

Вона назвала його очікування необгрунтованими, враховуючи, що вона в останні роки пропускала хрестини інших її правнуків.

Вона пояснила, що іноді королева не присутня на таких подіях, тому що “вони недостатньо близькі до корони”. Тим більше принц Гаррі і Меган Маркл півтора роки тому відмовилися від обов’язків працюючих членів королівської сім’ї. 

Нагадаємо, дочка принца Гаррі і Меган Маркл народилася 4 червня. Вона стала 11-м правнуком британського монарха. Восени у королеви Єлизавети має народитися ще один правнук – дитина принцеси Беатріс і її чоловіка Едоардо Мапеллі Моцці.

НВ

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США рассматривают возможность введения санкций против ЦАХАЛа

Соединённые Штаты Америки рассматривают возможность введения санкционных ограничений против одного либо нескольких...

Пророссийская оппозиция Молдовы создала антиевропейский политический блок

Оппозиция молдавского государства, которая направлена на пророссийский сектор в воскресенье приезжала в...

США могут отправить помощь Украине до конца недели

Соединенные Штаты Америки могут поддержку украинскому государству уже на этой неделе.

Сенат США пообещал быстро отправить законопроект о помощи Украине на подпись

Сенат США быстро примет законопроекты, выдвинутые спикером Палаты представителей Майка Джонсона.