Пятница , 29 Март 2024
Общество

99-річний ветеран війни зібрав 33 мільйони євро для лікарів. Тепер він очолив британський чарт

Пам’ятайте Тома Мура, 99-річного британського ветерана, який зібрав мільйони фунтів на благодійність, просто ходячи навколо саду? Тепер Том ще крутіший, адже він очолив британський чарт.

Том Мур – справжній британський герой цього місяця. В середині квітня він отримав світову популярність завдяки дуже успішній благодійній акції.

Том пообіцяв, що до свого дня народження, яке у нього в кінці квітня, 100 раз обійде свій 25-метровий сад без сторонньої допомоги. Таким чином він хотів зібрати 1000 фунтів.

У соцмережах оцінили вчинок дідуся і трохи перевиконали план – зараз йому задонатили майже 30 мільйонів фунтів (трохи більше 33 мільйонів євро).

Тепер він встановив новий рекорд. Спільно зі співаком Майклом Боллом і співробітниками національної служби охорони здоров’я Великобританії 99-річний ветеран записав кавер на пісню You’ll Never Walk Alone.

Спочатку трек швидко потрапив до п’ятірки чарту Великобританії. Тоді їм вирішив допомогти співак і продюсер The Weeknd, який очолював топ з треком Blinding Lights.

У своєму Twitter він закликав підписників з Британії качати пісню Мура, щоб вивести його на перше місце до його сторічного ювілею. І у них вийшло! Тепер 99-річний ветеран став найстаршим виконавцем в історії, який займав перше місце в чарті.

 

nv.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.