Вівторок , 7 Травень 2024
Різне

Задня кришка телефону – дрібниця, яка виконує важливі функції

Сучасний мобільний телефон не має будь-яких конструктивних надмірностей.

Як правило, з одного боку тонкого моноблочного корпусу встановлений великий дисплейний модуль, а з іншого – глуха кришка, за якою і ховається електронна начинка пристрою. Тильна панель має велику площу, тому в 50 відсотках випадків під час падіння страждає саме вона. Залежно від сили удару та матеріалу корпусу на поверхні з’являються тріщини, відколи, вм’ятини та глибокі подряпини.

Які матеріали використовують при виготовленні задніх кришок телефонів?

  У більшості випадків виробники використовують непрактичні матеріали, які не захищені від механічних впливів під час використання мобільного пристрою. Тому кришки з твердого пластику, скла або пофарбованого алюмінію не здатні витримувати безжалісне поводження з боку користувача.

 Металеві панелі відмінно захищають електронну начинку смартфона, але безповоротно змінюють свою геометрію при ударі. Пластикові поверхні тримають свою форму, але легко дряпаються і навіть ламаються. На скляних елементах зазвичай немає подряпин, проте одного точкового удару достатньо, щоб перетворити їх на павутиння з тріщин або купу осколків. На сучасних смартфонах Xiaomi встановлюють такi кришки https://www.aks.ua/catalog/zadnie-kryshki/brand/xiaomi

Яким чином забезпечити безпеку задньої панелі смартфона?

 Зберегти корпус і окремі елементи в хорошому стані на весь період експлуатації – це мета номер один для педантичного власника телефона. Реалізувати подібне бажання можна за допомогою відповідних аксесуарів. Найпопулярнішим рішенням є встановлення захисного чохла або додаткової поліуретанової плівки. У першому випадку рівень безпеки досягається максимальний, але телефон дещо змінює свої габарити і виглядає вже не так елегантно, як задумав виробник. Захисні плівки також непогано справляються зі своїми функціями, подекуди можуть пом’якшити навіть падіння, а також залишають дизайн і форму смартфона в первозданному вигляді. Якщо ж в вас Huawei та кришка вже пошкоджена, то нову шукайте тут https://www.aks.ua/catalog/zadnie-kryshki/brand/huawei

Чи можна замінити пошкоджену кришку і де шукати якісні комплектуючі?

 Замінивши задню панель смартфона, можна домогтися не тільки відновлення цілісності корпусу телефону, а й вдасться змінити його первісний дизайн. Наприклад, інше колірне виконання може кардинально змінити зовнішній вигляд телефону і додати в життя користувача нові позитивні емоції. Також важливо не економити на якості комплектуючих і замовляти їх тільки у перевірених продавців. Тому кришки телефонів топової якості рекомендуємо шукати тут https://www.aks.ua/catalog/zadnie-kryshki/.

Leave a comment

Залишити відповідь

Свежие новости

Погода

Related Articles

Як українські військові зустріли Великдень?

Генеральний штаб ЗСУ зробив добірку фотографій, на яких можна побачити, як українські...

Кому краще не їсти хрін? Ризик гострих продуктів

Користь хрону для організму, і яким людям його їсти не можна.

ЗС РФ стратили 15 бойовиків ЗСУ під час здачі в полон з грудня

ЗС РФ щонайменше стратили 15 українських військовослужбовців за грудень 2023 року.

Які нові функції Apple додасть до iOS 18?

Передбачається, що технологічний гігант Apple надасть iOS 18 у рамках свого виступу...