Середа , 8 Травень 2024
Різне

Як дізнатися чи підійде вам чубчик

Чубинчик — це не тільки частина стрижки, але і відмінний спосіб коригування форми обличчя, який дозволяє візуально наблизити її до овалу.

Різноманітність чубчиків нерідко змушує замислитися, а чи підійде мені та чи інша форма та довжина. Саме на це питання ми постараємося відповісти нижче, а тим, хто не готовий до кардинальних змін, рекомендуємо заглянути в каталог натуральних чубчиків інтернет-магазину Zirkova: https://zirkova.com.ua/ua/g1518924-chelki-nakladnye.

Вибір чубчика за формою обличчя

Даний метод частково можна назвати теоретичним, оскільки в його основі лежить сприйняття форми обличчя та вплив на неї чубчика. Чим ближче форма до овалу, тим гармонійніше.

Косі чубчики, нижній край яких досягає лінії носа, підходять дівчатам з маленьким чолом або масивною широкою щелепою. Епатажний короткий чубчик має бути досить густим, він дозволяє зробити акцент на верхній частині обличчя, наприклад, на очах.

Асиметричні чубчики без рівного зрізу показані круглому, квадратному та овальному обличчю. Перевага таких чубчиків — універсальність, в залежності від ступеня філірування вони відмінно виглядають на рівному і хвилястому волоссі.

Чубчик на прямий проділ підходить прямокутному та трикутному обличчю. Якщо ви володарка круглої форми обличчя, зробіть чубчик злегка подовженим.

Густий прямий чубчик, який багато хто пам’ятає з 2010-х років, підійде виключно володаркам обличчя овальної форми. Здатний візуально скоригувати високе чоло, але вимогливий до густоти волосся.

Практичні методи визначення форми чубчика

Визначити доцільність стрижки чубчика можна і практичним методом, наприклад, приміркою накладного. Для фіксації передбачена пара плоских металевих шпильок, які розташовані в основі. Завдяки їм чубчик можна швидко самостійно вдягнути. Також чубчик може мати фіксацію на обручі, в такому випадку, тією чи іншою мірою, ви прив’язані до наявності аксесуара для волосся. Місце кріплення можна закрити хусткою або стрічкою твіллі.

Приміряти чубчик можна в графічному редакторі або в додатках. Їх використання не потребує складних навичок. В якості основи вибирайте фотографію фас, на якій волосся знаходиться в такому положенні, як ви його найчастіше збираєте в житті.

Якщо у вас досить довге волосся, яке збирається у високий хвіст на маківці, ви можете створити чубчик з кінчиків.

Leave a comment

Залишити відповідь

Свежие новости

Погода

Related Articles

Як українські військові зустріли Великдень?

Генеральний штаб ЗСУ зробив добірку фотографій, на яких можна побачити, як українські...

Кому краще не їсти хрін? Ризик гострих продуктів

Користь хрону для організму, і яким людям його їсти не можна.

ЗС РФ стратили 15 бойовиків ЗСУ під час здачі в полон з грудня

ЗС РФ щонайменше стратили 15 українських військовослужбовців за грудень 2023 року.

Які нові функції Apple додасть до iOS 18?

Передбачається, що технологічний гігант Apple надасть iOS 18 у рамках свого виступу...