Субота , 4 Травень 2024
Головне

РФ і Китай хочуть перетворити «Шахеди» на «Ланцети»

У РФ разом із Китайською Народною Республікою працюють над перетворення безпілотних літальних апаратів моделі "Shahed-136" на бойовий запас типу "Ланцет".

У РФ разом із Китайською Народною Республікою працюють над перетворення безпілотних літальних апаратів моделі “Shahed-136” на бойовий запас типу “Ланцет”. Обидва вироби є спорідненими, оскільки це дрони-камікадзе, але між ними є велика різниця, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Defense E.

“Shahed” в першу чергу запускається для того, щоб вразити стаціонарні цілі і без можливості дороздягнення і донаведення на ціль. Це його головна слабкість як безпілотний літальний апарат. “Ланцет” у свою чергу призначений для того, щоб вражати ціль, яка рухається. Дані безпілотники можуть знайти мету самостійно або бути доведеними на них оператором.

На “Shahed” планують встановити модулі радіозв’язку, які допоможуть перетворити цей дрон-камікадзе на “Ланцет”. Тим не менш, повідомляється, що у модулів радіозв’язку є істотні недоліки, такі як мала потужність у одних, і мала перешкодостійкість у інших.

Російська Федерація запустила нові “Шахеди” Україною.

Leave a comment

Залишити відповідь

Related Articles

Литва збудує в Україні підземні школи з укриттями

Литовська держава має намір побудувати підземні школи-укриття для шести українських областей.

Скільки цивільних залишилося в Очеретиному? Дані ОВА

Російська армія продовжує свій наступ у районі Очеретине на Донеччині.

СБУ затримали «чорних зброярів», які торгували з криміналітетом

Співробітники СБУ провели затримання "чорних зброярів", які продавали кримінальному авторитету нове озброєння.