Четверг , 28 Март 2024
Политика

Братущак: Що у Зеленського з Ахметовим?

“На шашлик до президента запросили одразу 5 осіб з медіа-пулу олігарха №1. І це черговий показник прихильності поміж медійниками Зеленського і медійниками Ахметова. Нагадаю, що на останній пресконференції пулу олігарха дали озвучити 4 питання. На цих 5 медійниках Ахметова нема де тавра ставити. Там і співпраця зі всіма основними олігархами, і обличчя каналів Медведчука, і звичайні аферисти з захмарними цінниками”, – про це пише на своїй сторінці у Фейсбуці  пише журналіст Олексій Братущак, інформує UAINFO.org

“Їх звичайні журналісти і за колег не сприймають. То який сенс відзначати День журналіста у їхньому колі? Хіба що з самим Ахметовим залишається гарна співпраця щонайменше в інформаційному плані.

Але невже в команді Зеленського не знайшлося людини, яка б сказала: оголошувати хрестовий похід проти олігархів і тусуватися з медіа-обслугою олігарха №1 – це поганий сигнал суспільству?

От пише сам Зеленський, що журналісти – такі ж герої, як військовослужбовці та лікарі, адже “теж захищають державу та суспільство”. Ніхто не зміг йому пояснити, що після фоточек з Головановим-Влащенко-Шустером-Гордоном ці слова з вуст президента звучать як блюзнірство? Або виглядає як роздвоєння особистості у президента. Одна – говорить про геройство журналістів і боротьбу з олігархами, інша – годує шашликом медіаобслугу олігарха та тих, хто допомагав поширювати російську пропаганду”, – завершує журналіст.

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...

Что Зеленский и МИД Польши считают о “выборах” в Российской Федерации?

Министерство иностранных дел Польши и Владимир Зеленский высказались о "выборах" президента РФ.