Пятница , 29 Март 2024
Политика

«Батьківщина» наполягає на проведенні парламентських слухань щодо обігу землі (відео)

Вадим Івченко закликав парламент підтримати постанову про проведення парламентських слухань щодо обігу землі, щоб почути думку аграріїв та експертів щодо цього питання.

«Ми маємо послухати людей, власників паїв, фермерів, сільгосптоваровиробників, представників аграрної науки, середній та малий аграрний бізнес: як вони сьогодні бачать ситуацію, яка розгортається в країні навколо відкриття ринку землі», – наголосив народний депутат від «Батьківщини» під час брифінгу у Верховній Раді.

Він нагадав, що аграрний комітет підтвердив своє рішення рекомендувати до розгляду в сесійній залі законопроєкт про ринок землі №2178-10, яким скасовується заборона на продаж землі іноземцям або компаніям з іноземними інвестиціями.

«Аграрії виходять на мітинги, соціологічні дослідження свідчать, що люди проти саме такого обігу землі, де одними з головних покупців виступатимуть іноземці. До того ж представники аграрних асоціацій та спілок, фермерські організації, народні депутати інших фракцій вимагають переглянути рішення», – зауважив політик.

Натомість, обурився представник «Батьківщини», монобільшість вирішує на ці питання не зважати: «Парламент сьогодні перетворюється на технічний орган, де «Слуги народу» перестали цей народ чути».

Вадим Івченко наголосив, що «Батьківщина» послідовно намагається змінити ті рішення, які не відповідають інтересам України, і виступає за проведення референдуму щодо вирішення важливих для країни питань.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...