Пятница , 19 Апрель 2024
Разное

Минулої доби у зоні ООС – 14 порушень “тиші”, травмований український боєць

Упродовж минулої доби, 31 жовтня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню, 4 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС, передає UAINFO.org.

Поблизу Луганського та Майорська ворог вів вогонь з гранатометів різних систем. В районі Новоолександрівки окупанти здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів.

Позиції наших захисників біля Світлодарська двічі потрапили під обстріл з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Неподалік Мар’їнки та двічі біля Шумів ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм. 

В бік Золотого-4 окупанти залучили міномети калібру 120 мм та великокаліберні кулемети. Біля Новолуганського російсько-окупаційні війська два рази вели вогонь, використовуючи протитанковий ракетний комплекс і стрілецьку зброю.

Біля Зайцевого ворог застосував станкові протитанкові гранатомети. З автоматичних станкових гранатометів обстріл здійснювався в районі Новотошківського.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець зазнав бойового травмування. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний. 

На збройні провокації противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили його припинити обстріли.

Завдяки зусиллям воїнів рубежі наших підрозділів залишилися незмінними.

Станом на 7 годину ранку, 1 листопада, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Підрозділи Об’єднаних сил тримають ситуацію під контролем та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.


UAINFO

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

NASA сфотографировали розовые вспышки на Солнце

Фотограф NASA сделал эффектные кадры во время недавнего солнечного затмения.

Рецепт домашнего соуса “Тартар” вкуснее магазинного аналога

Соус "Тартар" является очень пикантным и подходящим ко многим блюдам.

Насколько чистые стаканы в Укрзализныце? Проверка  на стафилококк

Чаепитие в поездах Укрзализныци – это уже ритуал, который проходят практически все...

Какой кофе не вредит здоровью? Совет кардиолога

Кофе это очень частый напиток на столах людей по всему миру.