Четверг , 18 Апрель 2024
Мир

У Москві зникла безвісті актриса Світлана Світлична

81-річна радянська та російська кіноактриса Світлана Світлична не виходить на зв’язок із 21 жовтня, і 24 жовтня її родичі звернулися в поліцію із заявою про зникнення жінки, пише “МК”.

Спершу про зникнення Світличної правоохоронці дізналися від родички актриси, за словами якої, зв’язок зі Світланою вона втратила 22 жовтня. Пізніше з аналогічною заявою в поліцію звернувся й син знаменитості Олексій, уточнивши, що його мати зникла ще 21 жовтня, і її немає в її квартирі на Прогонному проїзді, інформує Фокус.

Родичі уточнили, що в актриси – серйозні проблеми з головою, які почалися після того, як на зйомках інтерв’ю влітку минулого року на неї впав софіт.

“Пишемо інтерв’ю, і тут мене пронизує моторошний біль. Мені на голову падає установка, на якій тримається софіт. Удар пройшов по дотичній. Основний удар припав на моэ коліно. Ніколи такого болю не відчувала”, – розповідала пізніше актриса.

Тоді вона відмовилася від інтерв’ю, мотивувавши це тим, що їй нема на кого було залишити свого кота Філа, проте деякий час після цього випадку в неї з’явилися ознаки деменції.

Світлична прославилася на весь Радянський Союз після епізодичної ролі в комедії “Діамантова рука”. Фраза “Не винна я, він сам до мене прийшов!”, яку вимовляє її героїня, стала афоризмом, а саму актрису назвали першим секс-символом СРСР.

 

Так склалося, що Світлична стала заручницею цієї ролі, що закрила їй дорогу в такі серйозні проекти як “Війна і мир”, “Анна Кареніна” й інші картини.

Фокус

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Израильские истребители атаковали базы “Хезболлы” в Ливане

Военная авиация Израиля инициировала атаки по двум базам террористической организации "Хезболла", находящихся...

Негативные последствия атаки Ирана на переговоры о прекращении огня Израиля с ХАМАС

На территории Израиля сообщили про отказ группировки ХАМАС от последнего поступившего предложения...

Иордания объявила ЧС и готова к сбитию иранских дронов

Иордания объявила о ЧС после того, как Иран запустил десятки беспилотных летательных...

ЦАХАЛ заявил, что отслеживает более 100 иранских БПЛА

ЦАХАЛ идентифицировали более чем 100 беспилотных летательных аппаратов, которые были запущены Ираном.