Пятница , 19 Апрель 2024
Мир

“Паспорта немає лише у королеви”. Експерти спростували слова Меган Маркл про відсутність документів

У скандальному інтерв’ю Опрі Уїнфрі Меган Маркл поскаржилася, що після виходу заміж за принца Гаррі у неї забрали паспорт і водійські права. Експерти аналізують її слова.

В інтерв’ю Опрі Вінфрі 39-річна Меган Маркл заявила, що після того як вона стала членом королівської сім’ї, вона не бачила свій паспорт до самого свого переїзду до Каліфорнії, інформує НВ.

Але уважні експерти порахували, що Меган Маркл повинна була показувати свій паспорт у 12 країнах, які вона відвідала як турист, коли їздила відпочивати з принцом Гаррі, коли вони обидва були членами королівської сім’ї.

Як розповіли інсайдери видання The Sun, вона зробила 13 приватних поїздок після того, як стала нареченою принца Гаррі – вона літала до Нью-Йорка, на Ібіцу, в Ботсвану, Італію та Амстердам.

Нагадаємо, герцогиня сказала Опрі: «Ти не можеш просто взяти і поїхати. Ти не можеш. Я маю на увазі, ви повинні зрозуміти, коли я приєдналася до тієї сім’ї, поки ми не приїхали сюди, я не бачила свого паспорта, своїх водійських прав і власних ключів».

Як зазначають джерела в королівській родині, зрозуміло, що паспорт Меган Маркл повинен був бути надійно захований, щоб не потрапити не в ті руки. Але вона мала використовувати його під час своїх приватних подорожей.

Всім членам королівської сім’ї, крім королеви, потрібен паспорт для виїзду за кордон.

Пара також взяла участь в трьох офіційних королівських турах, коли вони відвідали Марокко, Південну Африку і Австралію, Нову Зеландію, Тонга і Фіджі.

«Звичайно, королівська сім’я хотіла б зберегти паспорт Меган в безпеці», – казала письменник Маргарет Холдер, яка спеціалізується на питаннях королівської сім’ї, – «Але вона не могла не брати його в приватні поїздки, наприклад, на бебі-шауер в Нью-Йорку, поїздку до друзів в Канаду, вечірку в Амстердамі і поїздку на озеро Комо з Джорджем Клуні».

Як зазначає видання, Букінгемський палац відмовився від коментарів. А журналісти продовжують шукати спростування звинувачень, допущених Меган Маркл в інтерв’ю. Так, в одному з оглядів пояснили, чому син Меган Маркл і принца Гаррі не отримав титул принца при народженні.

НВ

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Грузинские митингующие требуют немедленной встречи с премьером

Митингующие в Тбилиси против принятия законопроекта об иноагентах потребовали встречи с премьер-министром...

Израильские истребители атаковали базы “Хезболлы” в Ливане

Военная авиация Израиля инициировала атаки по двум базам террористической организации "Хезболла", находящихся...

Негативные последствия атаки Ирана на переговоры о прекращении огня Израиля с ХАМАС

На территории Израиля сообщили про отказ группировки ХАМАС от последнего поступившего предложения...

Иордания объявила ЧС и готова к сбитию иранских дронов

Иордания объявила о ЧС после того, как Иран запустил десятки беспилотных летательных...