Пятница , 26 Апрель 2024
Мир

Сестра Меган Маркл звинуватила її у навмисній шкоді Кейт Міддлтон

Зведена сестра герцогині Сассекської Саманта Маркл, яка розповіла про те, що вихід з королівської родини був ідеєю Меган, знову підлила олії у вогонь і поділилася новими подробицями сімейного життя принца Гаррі.

У нещодавному інтерв’ю, опублікованому у виданні Daily Star, жінка стверджує, що Меган з ревнощами ставиться до Кейт Міддлтон. Саме тому свою заяву про складання монарших обов’язків вони з Гаррі випустили напередодні дня народження герцогині Кембриджської, передає Depo.ua з посиланням на ТСН.

За словами Саманти, це було навмисно зроблено, щоб зіпсувати Кейт день народження. 

“Погано, що вона оголосила про це перед днем народження Кейт. Я думаю, вона просто ревнувала чудову Кейт і хотіла привернути увагу до себе. Вона ніколи не зможе зрівнятися з нею, тому що Міддлтон – ікона!” – зауважила Маркл та додала:  “Я вражена тим, як Кейт вміє зробити так, що сукня за 200 доларів буде мати вигляд на всі два мільйони”.

Також Саманта зауважила, що ще влітку Меган і Гаррі на прем’єрі фільму “Король-лев” звернулися до президента компанії The Walt Disney з проханням знайти роботу для Меган. Жінка вважає, що такі дії були непристойні і передчасні. На її думку, це потрібно було робити тільки після того, як вони офіційно відмовилися від своїх королівських ролей. 

“Це неповага до королівського протоколу. Все одно, що змінити дружину і дати свій номер телефону за обідом до того, як подати на розлучення”, – порівняла дії герцогів Маркл.

depo.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Военных США в Ираке обстреляли беспилотниками и ракетами

Военнослужащие США на территории Ирака подверглись атаке с использованием ракет, а так...

США рассматривают возможность введения санкций против ЦАХАЛа

Соединённые Штаты Америки рассматривают возможность введения санкционных ограничений против одного либо нескольких...

Пророссийская оппозиция Молдовы создала антиевропейский политический блок

Оппозиция молдавского государства, которая направлена на пророссийский сектор в воскресенье приезжала в...