Четверг , 28 Март 2024
Спорт

УЄФА оштрафувала Златана Ібрагімовича за зв’язки з букмекерами

Представники УЄФА оштрафували нападника Мілана Златана Ібрагімовича на 50 тис. євро за незаконні зв’язки з мальтійською букмекерською конторою.

Крім 39-річного шведського футболіста, голова Апеляційного органу УЄФА також вирішив “попередити і оштрафувати” футбольний клуб Мілан на 25 тис. євро за порушення правил асоціації, інформує НВ.

Нагадаємо, в квітні 2021-го деякі шведські медіа заявили, що нападника Мілана Златана Ібрагімовича можуть відсторонити від футболу на три роки за нелегальні зв’язки з букмекерською конторою.

У 2018 році Ібрагімовича публічно оголосили представником Bethard, а пізніше журналісти заявили про те, що шведська компанія Ібрагімовича володіє близько 10% цієї букмекерської контори.

Кілька тижнів тому Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) почав розслідування для перевірки можливих зв’язків футболіста Златана Ібрагімовича з букмекерською компанією.

У 2019 компанія Ібрагімовича заробила $35,5 млн, а на днях стало відомо, що мальтійський оператор Esports Entertainment Group придбає Bethard за 16 млн євро і 12% чистого прибутку букмекерської контори за два роки (приблизно $27 млн).

НВ

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Фьюри поразил фанатов перед боем против Усика

Обладатель пояса WBC в категории супертяжёлого веса показал упорные тренировки.

Доминация “Шахтёра”: абсолютная победа над “Минаем”

Донецкий "Шахтер" смог победить закарпатский "Минай" в 21 туре украинской Премьер-лиги.

Печальное завершение: “Прометей” проиграл “Бургу” в четвертьфинале Еврокубка

Слобожанский "Прометей" проиграл французскому "Бургу" во время плей-оффа Европейского кубка 2023-2024.