Суббота , 20 Апрель 2024
Политика

Поглинання Білорусі Росією є найкращою відповіддю на питання “за що стояв Майдан”, – Іванов

Поглинання Білорусі Росією, яке вчора остаточно освятили Путін з Лукашенком, є найкращою відповіддю на питання “за що стояв Майдан”.

Про це на власній сторінці у Facebook пише блогер Сергій Іванов, інформує UAINFO.org.

Якби не Майдан, на фотографіях з учорашньої зустрічі було б не два президенти, а три – Путін, Лукашенко і Янукович, який би втретє перепризначив себе через кишенькову Раду. Саме Майдан зламав план Путіна проковтнути Україну разом з Білоруссю і назвавти цей процес «возз’єднанням братських народів» – це головний висновок з цієї зустрічі.

Другий висновок: вчора Лукашенко розміняв свою державу на безпеку своєї дупи. Він свідомо сприяє втраті Білоруссю суверенітету, і те, що вже сьогодні Москва відправила туди своі винищувачі, є прямим свідченням цього факту.

Газ по $128 для Білорусі вкотре підтверджує, що для Росії це не паливо на продаж, а зброя та знаряддя для шантажу, адже на європейському ринку ціна сягає $700. А ще це гарне нагадування про те, що в жодному разі Україні не можна повертатися до старих спільних газових схем, оскільки кінцева ціна російських знижок – це втрата незалежності.

При цьому, потрібно розуміти, що Лукашенко робить це абсолютно незаконно, адже білоруське суспільство не надало йому відповідних повноважень. Жоден народ не надасть повноважень на знищення своєї держави і білоруси – не виняток.

Для України питання збереження Білоруссю суверенітету є надзвичайно важливим, адже остаточна втрата нею суб’єктності призведе до тотальної облоги Росією наших кордонів. При цьому, сподіватися на Лукашенка, який відверто плазує перед Путіним і зливає свою країну, вже не можна.

UAINFO.org

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Греция хочет создать себе ПВО, основываясь на “Железном куполе”

Греция планирует начать разработку системы противовоздушной обороны аналогичную израильскому "Железному куполу".

Аргентина стремиться стать глобальным партнером НАТО

Аргентина проявила стремление к тому чтобы стать глобальным партнёром Североатлантического Альянса.

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...