Среда , 17 Апрель 2024
Политика

Олексій Кучеренко: Влада повинна захистити постраждалих вкладників банку “Аркада”

Столична влада повинна захистити ошуканих вкладників в будівництво банку “Аркада”. Таку заяву на зустрічі із виборцями зробив кандидат на посаду міського голови Києва, народний депутат від “Батьківщини” Олексій Кучеренко, передає пресслужба.

Він впевнений, що зараз потрібно шукати компроміс і вирішувати проблему 11 тисяч людей, які вклали свої гроші, але не отримали житло.

“Коли люди несли свої гроші в Аркаду, ніхто в КМДА не сказав їм, що це шахраї і злочинці, не використав свої повноваження, щоб одразу припинити це будівництво. Навпаки його називали законним, забудовник мав дозволи та рішення міської ради. Чому ж тепер до інвесторів не виходить міський голова, не пробує вирішити цю проблему?” – зауважив Олексій Кучеренко.

Він заявив, що найголовніший пріоритет нині – державна система захисту громадян від афер, махінацій, шахрайств у сфері житла.

“Спочатку ніхто не казав, що “Аркада” – це піраміда чи нелегальне будівництво. Тому тут залишаються великі претензії і до КМДА, і до державних інспекцій”, – підкреслив Олексій Кучеренко.
Також політик заявив, що взяв питання захисту інвесторів “Аркади” під особистий контроль, для чого увійшов до Міжвідомчої робочої групи з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові об’єктів незавершеного житлового будівництва як представник “Батьківщини”.

kyiv.ba.org.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...

Александр Кацуба: Задача российских атак на энергетику – деморализовать украинцев

Атаки России на украинскую энергетику в последние недели преследуют цель запугать и...

США хотят наказать Иран за нарушение резолюций ООН

США планируют изучить пути привлечения Ирана к ответственности за неправомерные действия в...