Четверг , 25 Апрель 2024
Политика

Юлія Тимошенко: Зміна персоналій в урядових кріслах не виправить ситуації – необхідно міняти курс

Бажання Володимира Зеленського провести зміни в складі уряду доводить абсолютний провал політики президента. Це спроба списати власні помилки на інших та продовжити політику розпродажу країни.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Людині, яка має в країні абсолютну владу і через яку зовнішнє управління здійснює колонізацію, зараз треба списати все недобре, що за дев’ять місяців відбулося в державі. Президент просто хоче змінити «бояр» і продовжувати ту ж саму стратегію по передачі України, її можливостей, ресурсів тим спекулянтам, які вже поклали на неї око», – наголосила лідер «Батьківщини».

Навіть зміна прем’єр-міністра, зауважила Юлія Тимошенко, не призведе до позитивних зрушень в країні, на які вже стомилися чекати люди. Політик нагадала, що 75% українців, згідно з даними соціологічних досліджень, сьогодні вважають, що країна рухається в неправильному напрямку.

«Що стосується безпосередньо Тігіпка, то для мене були і залишаються шоковими ті речі, які він робив у попередніх урядах. Він скасував всі соціальні програми, він підвищив вік виходу на пенсію для жінок – це була повністю антисоціальна політика», – обурилася Голова партії.

Юлія Тимошенко переконана, що руйнівною для держави є сама стратегія нинішньої влади, спрямована на задоволення інтересів зовнішніх замовників. Саме ця стратегія спричинила падіння вітчизняної економіки та безлад в країні.

«Зараз варто змінювати не стільці й людей на цих стільцях, бо це ситуацію не виправить. Нам сьогодні потрібно змінити докорінно той курс, яким рухається країна, і починати піднімати національну економіку. Це ключове, що зараз потрібно робити!» – резюмувала Юлія Тимошенко.

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...

Европарламент планирует оценить «выборы в России» на следующей неделе

Действующие депутаты Европарламента планируют проголосовать за резолюцию о "президентских выборах" на территории...

«Позитивные сигналы по ПВО», — Германия на заседании Совета Украина-НАТО

Немецкое государство рассказало о "позитивных сигналах" по ПВО для ВСУ.

Греция хочет создать себе ПВО, основываясь на “Железном куполе”

Греция планирует начать разработку системы противовоздушной обороны аналогичную израильскому "Железному куполу".