Суббота , 20 Апрель 2024
Политика

Юлія Тимошенко: Треба серйозно працювати над тим, щоб влада змінилася не через п’ять років, а негайно (відео)

Президент Зеленський та його парламентсько-урядова більшість довели свою некомпетентність та неспроможність забезпечити в Україні зміни, яких чекали люди. Настав час для негайних дій.

Про це заявила Юлія Тимошенко в програмі «Голос народу» на телеканалі «112. Україна».

«Руйнується система державного управління. У парламенті балаган, інколи незрозуміло – це цирк, чи бордель. Так країною не керують. Це треба негайно зрозуміти і припинити таку історію, бо потім нам ніхто не допоможе», – заявила лідер «Батьківщини».

На думку політика, ухвалені пропрезидентською коаліцією рішення доводять, що сьогодні реалізується сценарій колонізації України. Роздержавлення стратегічних підприємств, виведення газотранспортної системи з-під контролю Кабміну, та найголовніше, – розпродаж землі іноземцям – свідчать, що невіглаством нинішньої влади користуються транснаціональні корпорації.

«Сьогодні фактично йдеться про атаку великих фінансових організацій з-за кордону на наш суверенітет», – пояснила народний депутат.

Лідер «Батьківщини» нагадала, що пропонувала президенту стратегічний план відродження країни та допомогу в його втіленні. Але замість того, щоб керуватися національними інтересами, глава держави вирішив покладатися на міжнародних шахраїв. Тому партія перейшла в опозицію.

«Питання щодо ринку землі було останньою краплею. Україна більше не є суб’єктною, вона втрачає свою суверенність. Наш перехід в опозицію – відповідь на те, що держава в турборежимі почала рухатися до стану новітньої колонії. Так країною керувати не можна, треба негайно змінити курс!» – обурилася Голова партії.

Україна не має часу та запасу міцності, аби займатися самообманом – переконана лідер «Батьківщини». Потрібно визнати, що люди помилилися із вибором і якомога швидше виправляти ситуацію, заручниками якої вони стали.

«Мусимо негайно діяти. Треба відкинути всі ілюзії та серйозно працювати над тим, щоб влада змінилася не через п’ять років, а негайно. Наше право – робити все, щоб захистити своє життя та життя своїх дітей. Не зробимо цього – будемо винні», – підсумувала Юлія Тимошенко.

ba.org.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Греция хочет создать себе ПВО, основываясь на “Железном куполе”

Греция планирует начать разработку системы противовоздушной обороны аналогичную израильскому "Железному куполу".

Аргентина стремиться стать глобальным партнером НАТО

Аргентина проявила стремление к тому чтобы стать глобальным партнёром Североатлантического Альянса.

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...