Четверг , 28 Март 2024
Политика

Юлія Тимошенко: Нова коаліція дій має нести відповідальність перед людьми і дати результат за 100 днів

Для того щоб змінити стару систему, реально перебудувати та відродити Україну, треба не лише максимальна консолідація проєвропейський патріотичних сил у парламенті, але й відповідальність політиків за свої обіцянки перед народом.

Про це Юлія Тимошенко наголосила в прямому ефірі телеканалу ICTV.

«Місія президента – зібрати всіх в одну команду, припинити ділити, розмежовувати за будь-якими ознаками. І так само країну об’єднати. Тоді в парламенті будуть потужні сили з людей, які можуть мати свіжий погляд, з тих досвідчених професійних команд, які служили і служать країні та які точно знають, що з першого дня треба робити. І не тренуватися роками, а діяти з першого дня», – переконана вона.

І в «Батьківщини» вже є покроковий план дій для відродження України – Новий курс. Політична сила Юлії Тимошенко хоче запропонувати цей документ як основу коаліційної угоди нової коаліції дій.

«Ми вважаємо, що якщо люди перші 100 днів після вибору в парламент і формування уряду не відчують результатів – це означатиме знову втрачений час. Це єдина в країні стратегія, яка розроблялась останні роки українськими інтелектуалами: вченими, економістами, фінансистами. І ми запропонували новому президенту, щоб в новій Верховній Раді була створена коаліція дій, тому що обіцянок вже достатньо, коаліція дій, де можна поєднати новизну і досвід», – сказала вона.

Юлія Тимошенко переконана, що чим швидше зміниться ця Верховна Рада, уряд, керівники силових структур, тим швидше можна буде розпочати реальні зміни в країні.

«Я твердо вірю, що Україна може стати рівною серед рівних в європейській спільноті. Я хочу цьому присвятити своє життя, щоб наше з вами покоління за життя побачило успішну красиву Україну», – підсумувала Голова партії.

ba.org.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...