Пятница , 19 Апрель 2024
Политика

Політолог: Позиція Юлії Тимошенко щодо підтримки нового президента виглядає найбільш природньо

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко зі своєю позицією підтримки нової влади виглядає більш природньо, ніж інші великі гравці українського політикуму.

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.

«Більш природньою виглядає позиція Тимошенко. Вона з одного боку заявляє про готовність підтримати партію президента, діяти разом та як досвідчений політик допомагати чинному президенту. З іншого – у неї є відмінності: ідеологічні, політичні, в тому числі це акцент на соціальну проблематику. Тобто все те, чого, на мій погляд, бракує команді Зеленського. Тому в цьому сенсі в Тимошенко більш органічна позиція: є і своя особливість, в той же час готовність допомогти новому президенту», – констатував експерт.

В той же час, за його словами, заяви про співпрацю із командою нового президента для Петра Порошенка є скоріше питанням тактики і ідеологічної імітації.

«Адже коли ти сьогодні кажеш про підтримку, а наступного дня займаєшся тролінгом, це викликає лише недовіру», – пояснив експерт.

Також він нагадав, що Юлія Тимошенко підтримує президента не тільки на словах, а й конкретними голосуваннями у Верховній Раді.

«А як голосує БПП разом із «Народним фронтом»? Якраз проти ініціатив Зеленського. Ось вам ціна слів і реальні справи», – підсумував Володимир Фесенко.  

 

Вечірні Вісті

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США и Канада ввели новые ограничения против Беларуси

США и Канада ввели новые санкционные ограничения против Республики Беларусь.

Украина и Норвегия подпишут гарантии безопасности «при ближайшем случае»

Украина и Норвегия завершили двусторонние переговоры по заключению соглашения о гарантиях безопасности...

Александр Кацуба: Задача российских атак на энергетику – деморализовать украинцев

Атаки России на украинскую энергетику в последние недели преследуют цель запугать и...

США хотят наказать Иран за нарушение резолюций ООН

США планируют изучить пути привлечения Ирана к ответственности за неправомерные действия в...