Четверг , 28 Март 2024
Политика

Знизьте тарифи та закрийте схеми розкрадання бюджету, – Юлія Тимошенко звинуватила прем’єра Гройсмана в корупції

Володимиру Гройсману та його оточенню, а разом з ними і Петру Порошенку, не уникнути відповідальності за запроваджені корупційні схеми.

Про це Юлія Тимошенко заявила у прямому ефірі телеканалу «NewsOne».

«Гройсману та його оточенню, так само, як і Порошенку та його оточенню, доведеться відповідати за всю корупцію, яку вони зробили в країні», – сказала вона.

Слова Володимира Гройсмана, що начебто система Порошенка заважала йому втілювати важливі рішення, лідер «Батьківщини» назвала «прикладом маніпуляції свідомістю людей».

«Він цікаву річ сказав, що йому Порошенко всі ці роки заважав працювати. Якщо йому вже ніхто не заважає і він перетворився на незалежну особу, то хай він як мінімум знизить тарифи, а також нехай прибере з видаткової частини бюджету всі корупційні схеми, які вони разом з Петром Олексійовичем запустили», – зазначила лідер «Батьківщини».

Політик також закликала керівника Кабміну ухвалити нарешті в парламенті «рішення на користь людей, які роками не приймаються». А також відновити дію 135 скасованих законів, які полегшать життя для багатодітних мам, багатодітних родин, афганців, чорнобильців, інвалідів, дітей війни.

«Хай він просто всі ці закони поновить і покаже, що він незалежний. Але, на жаль, вони всі – одна корупційна система», – заявила Юлія Тимошенко.

На думку лідера фракції, Володимир Гройсман – «гвинтик великої корупційної системи Порошенка», ним виняньчений та викоханий, який зараз просто «перевзувся в повітрі».

«Гройсман –  це права нирка Петра Олексійовича. Був, є і буде – стільки, скільки він існує в політиці», – підсумувала Юлія Тимошенко.

 

ba.org.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

США ввели санкции против тех, кто финансируют поддержку создания оружия в КНДР

США ввели санкции против лиц, которые проводят финансирование поддержки программ по созданию...

Министр обороны Украины и главнокомандующий ВСУ приняли в Киеве глав комитетов Европейского парламента

Действующий министр обороны Украины совместно с главнокомандующим ВСУ встретились в Киеве с...

Умеров поблагодарил Данию за предоставленные F-16 и обсудил ситуацию на фронте

Умеров во время встречи с датской делегацией обсудил актуальную ситуацию на линии...

Заявление Трампа о принуждении ЕС платить взносы на защиту

Если бывший президент США победит на президентских выборах, Америка не выйдет из...