Пятница , 29 Март 2024
Происшествия

Лють “антивакцинатора”: боєць ММА з РФ всадив кістку в горло лікаря і добив його ножем

Спортсмен посперечався з лікарем через необхідність робити щеплення від коронавірусу / фото-Instagram Акмала Хожієва

На американському острові Гуам боєць ММА з РФ показав всю лють “антивакцинатора”, за що тепер йому загрожує серйозний тюремний термін. Професіонал в області змішаних єдиноборств Акмал Хожієв всадив кістку в горло лікаря і добив його ножем після суперечки через щеплення від коронавірусу.

Про це повідомляє портал MMA Junkie, інформує УНІАН.

Свідок інциденту стверджує, що боєць ММА обідав з лікарем-радіологом з меморіальної лікарні Гуама. В ході трапези між чоловіками виникла сварка. Спортсмен, який є лютим “антивакцинатором”, посперечався з лікарем через необхідність робити щеплення від коронавірусу. 

Суперечка переріс у бійку, під час якої російський боєць почав душити лікаря, той втратив свідомість. Тоді спортсмен схопив обгризену м’ясну кістку, що лежить на тарілці, і вдарив нею в горло опонента. Після цього Хожієв не заспокоївся. Він взяв ніж і добив лікаря кількома ударами. 

Поліція знайшла мертвого чоловіка в калюжі його крові. Поруч з трупом сидів боєць, який почав говорити про те, що це він убив лікаря. 

Ветеран MMA Джей-Джей Емброуз, який прославився виступами в Bellator, дізнавшись про інцидент розповів, що він вже давно бачив агресію “антивакцинатора”. За словами Емброуза, Хожієв потребував допомоги, тому що він перестав контролювати свою лють і часто зривався на людей. 

27-річному бійцеві з РФ пред’явили звинувачення у вбивстві при обтяжуючих обставинах із застосуванням смертоносної зброї та при обтяжуючих обставинах другого ступеня із застосуванням смертоносної зброї. Суд встановив заставу в розмірі 1 мільйона доларів. Наступне засідання у справі про лють “антивакцинатора” відбудеться 19 листопада. 

УНІАН

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

В результате обстрела Боровой погиб мальчик 12 лет

Российские военнослужащие обстреляли Боровую Харьковской области.

Во время воздушной тревоги харьковчане услышали серию взрывов, вызванных российскими дронами

Ночью 26 марта во время воздушной тревоги на территории Харькова местные жители...

В Кривом Роге услышали серию взрывов, повреждено водоснабжение

На территории Кривого рога Днепропетровской области местные жители рассказали о том, что...

В Варшаве на украинку набросился таксист

На территории Варшавы таксист накинулся на украинку в своём автомобиле.