Пятница , 29 Март 2024
Культура

Кондратюк: Не поважаю таких людей як Лорак. Усім українським артистам, які живуть і виступають у Росії, необхідно заборонити давати концерти в Україні

Відомий шоумен і продюсер Ігор Кондратюк заявив, що співачка Ані Лорак, яка запланувала концерти в Одесі, є колаборантом і співпрацює з країною-агресором. За його словами, виступи артистки – ілюстрація фрази: “Чому бідні – бо дурні”.

Шоумен вважає, що “українці не мають честі й совісті”. Він зазначив, що однією рукою люди платять військовий збір, а іншою – купують квитки на такі концерти. Про це Кондратюк розповів в ексклюзивному коментарі для OBOZREVATEL.

Продюсер повідомив, що культура не може бути поза політикою. Він також згадав, як Лорак стояла на одній сцені з російськими політиками і “посміхалася” в той час, як вбивали українських громадян.

“Я взагалі не поважаю таких людей. З березня 2014 року для мене немає можливості поїхати в Росію. Забирати звання заслуженої артистки України в Лорак необов’язково, але потрібно просто зробити вигляд, що її немає. Закон про колаборантів не ухвалюють, тому що у всьому є грошовий інтерес”, – сказав Кондратюк.

Крім того, шоумен заявив, що всім українським артистам, які живуть і виступають у Росії, необхідно заборонити давати концерти в Україні, поки РФ не перестане бути країною-агресором.

“Це політичне рішення, але не всі люди розуміють це, тому що у них немає мізків. Мені дивно жити в країні, яка однією рукою воює з Росією, а іншу потискає”, – додав Кондратюк.

 

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...