Пятница , 19 Апрель 2024
Культура

Солістка гурту KAZKA заявила, що вона квір

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька зробила відверте зізнання щодо своєї сексуальної орієнтації.

Так, виконавиця вважає себе квіром – людиною, яка не відповідає традиційній сексуальній та гендерній ідентичності. Про це артистка повідомила у програмі “Світське життя“.

“Я відношуся до тих людей, які підтримують прайди та усі меншинства та квір-людей. Я сама себе вважаю квіром. Взагалі, квір-люди – люди, які трішки нестандартні в усіх обсягах нашої культури. Тому, це така тендітна частина нашого суспільства, яку треба берегти і за яку треба стояти та битися, якщо треба”, – повідомила зірка.

Артистка також прокоментувала камінгаут MELOVIN. Із Костею Бочаровим зірка давно товаришує, тому про його орієнтацію знала набагато раніше, ніж співак оголосив публіці.

“Звичайно, я знала про це, його бісексуальність, і я знала, що він зробить такий крок. Я пам’ятаю, він думав, як це зробити. І саме без слів, як ми усі бачили. Я знаю, що багато людей все життя не можуть розповісти батькам, нікому. MELOVIN – дуже сміливий чоловік. Чи більше таких сміливих людей, тим швидше ми покажемо, що це нормально”, – розповіла Заріцька.

Співачка додала, що зізнаватися у нетрадиційній орієнтації – справа кожного, втім, вона за те, щоб зірки були щирими зі своїми фанатами.

ТСН

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...