Воскресенье , 12 Май 2024
Мир

Як карають у світі за підроблені COVID-сертифікати

В Україні планують посилити покарання за підробку COVID-сертифікатів, а в деяких країнах світу за створення і використання фальшивих документів передбачені великі штрафи та навіть позбавлення волі.

Про це пише “Слово та Діло”.

У Франції людину, яка надала підроблений COVID-сертифікат про вакцинацію, можуть оштрафувати на суму від 135 до 3750 євро, а також позбавити волі на 6 місяців. Роботодавцю, котрий не перевірив справжність документа, можуть виписати штраф до 1000 євро.

У Німеччині за пред’явлення липових сертифікатів COVID випишуть штраф до 25 тисяч євро. Від 5 до 10 років позбавлення волі загрожує людям, які займаються організованими шахрайством із документами.

В’язниця до 5 років за пред’явлення COVID-сертифікатів передбачена і в Італії. Якщо порушнику пощастить – він може відбутися штрафом до 1500 євро.

У Росії за пред’явлення підроблених документів можуть покарати штрафом до 80 тисяч карбованців, виправними роботами до двох років або арештом до шести місяців.

За використання фальшивого COVID-сертифікату в Канаді передбачено покарання у вигляді штрафу від 75 доларів до 100 тисяч та один рік ув’язнення.

У Греції власникам підроблених документів про вакцинацію та людям, які його зробили, можуть виписати штраф до 5 тисяч євро.

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

В Белгороде раздался ряд взрывов, есть раненые

На территории Белгорода раздалась серия взрывов, которые услышали местные жители.

Израиль готов воевать без поддержки США

Израильское государство готово самостоятельно воевать на территории Сектора Газа.

Дипломата РФ вызвали “на ковер” из-за сбоев в работе GPS

МИД Эстонии в связи с тем, что сбои в работе GPS участились...

В Таганроге слышны взрывы и автоматные очереди

В Таганроге гражданские жители услышали серию взрывов, а так же очереди, произведённые...