Суббота , 4 Май 2024
Общество

Іще один доказ остаточної перемоги вільного світу над ідіотизмом радянського минулого

31 січня 1990 року я працював над репортажем до “Молоді України”, присвяченим відкриттю першого “МакДональдза” на території Радянського Союзу

Змушений зізнатися, що я не відстоював багатокілометрової черги до фастфудного ресторану, бо за рік до того у значно кращих погодніх умовах відвідав перший 2МакДональдз” на сході Європи, у Белграді, і знав, як там усе облаштовано.

Читайте також: Той, хто агітує за російськомовну Україну, насправді агітує за Росію від Ужгорода до Владивостока – Портников

Тим паче, що головною принадою московського ресторану “МакДональдз” був зовсім не гамбургер. Головною принадою московського ресторану була черга.

Багатокілометрова, багатогодинна, розбурхана, ця столична черга у найпихатішому місті Радянського Союзу точно й однозначно демонструвала, яка цивілізація перемогла навіть у такій фігні, як приготування якоїсь нещасної котлети з булкою. Навіть у такій!

Читайте також: Владу застерегли від наступу на мову й культурно-інформаційний простір: “українці боронитимуть це за всяку ціну”

І тепер, коли останні “совки” колишньої московської провінції ображаються на майстра з котлет за те, що його автомати не спілкуються з ними “єдино правильною” мовою і навіть по-дитячому погрожують бойкотом, для мене це ще один доказ остаточної перемоги вільного світу над ідіотизмом радянського минулого.

Перемоги навіть у замовленні якихось нещасних котлет.

Sorry, babushka!

Віталій ПОРТНИКОВ

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Признаки неуважения, с которыми сталкиваются все

Часто можно столкнуться с неуважительным отношением к себе со стороны другого человека.

Почему женщины не должны бояться потерять мужчину? Мнение психолога

Женщины в основном всегда имеют страх расставания со своей второй половиной.

Сколько украинских школ изучают русский язык как отдельный предмет?

По состоянию на 20 июля 2023 подконтрольной украинскому государству территории работало 10...

Спонтанные подарки: когда дарить цветы без повода

Спонтанные подарки зачастую несут в себе глубокий смысл и особую ценность.