Среда , 8 Май 2024
Политика

Народний депутат: Це узурпація влади і якийсь дурний серіал, який не має нічого спільного з відповідальним управлінням державою

«Це безумство. Ще вчора з дурним пафосом і іграшками зустрічати людей з обсервації в Нових Санжарах, закрити там міністерку, яка замість відосиків мала б займатися закупівлею тестів і апаратів штучного дихання, а сьогодні паралізувати метро, сполучення всього транспорту», – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише народний депутат Ірина Геращенко.

«Наказати офісу президента робити трансляцію прибутт літаку з Італії, звідки виходять люди без проходження тестів і масок, й забути про тисЧі інших українців, які не можуть купити квитки на МАУ по 30 тис гривень. Створити потішний урядовий антикризовий штаб, який тільки посіяв паніку, а не забезпечив тестами і масками регіони . Записати грізне звернення і не встановити, хто ж за кеш збирався продати 2 млн масок Словаччині. Заборонити зібрання більше 10 людей і в імператорському стилі наказати Раді приймати закони, щоб під шумок розпродати країну з молотка. Це узурпація влади і якийсь дурний серіал, який не має нічого спільного з відповідальним управлінням державою. Країну тягнуть в прірву, цей хаос закінчиться колапсом держави. Слуги, ви ж називаєтеся слуги народу, а не президента. Зупиніть ці імператорські замашки. Президент не може втручатися в КОНСЕНСУСНЕ рішення погоджувальної ради і формувати порядок денний парламенту».

«Вечірні Вісті»

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Украина предлагала Молдове решить вопрос с Приднестровьем? Ответ Маи Санду

Украина никогда не обращался к молдавскому государству с предложениями помощи в решении...

Когда Украина и США хотят финализировать гарантии безопасности?

Украинское государство провело четвёртый раунд переговоров с Соединёнными Штатами Америки.

Лидер Китая обещает “поиск хороших путей” завершения войны 

Лидер КНР во время своего пребывания на территории французской границы с визитом...

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".