Пятница , 3 Май 2024
Политика

Народний депутат: Це узурпація влади і якийсь дурний серіал, який не має нічого спільного з відповідальним управлінням державою

«Це безумство. Ще вчора з дурним пафосом і іграшками зустрічати людей з обсервації в Нових Санжарах, закрити там міністерку, яка замість відосиків мала б займатися закупівлею тестів і апаратів штучного дихання, а сьогодні паралізувати метро, сполучення всього транспорту», – про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише народний депутат Ірина Геращенко.

«Наказати офісу президента робити трансляцію прибутт літаку з Італії, звідки виходять люди без проходження тестів і масок, й забути про тисЧі інших українців, які не можуть купити квитки на МАУ по 30 тис гривень. Створити потішний урядовий антикризовий штаб, який тільки посіяв паніку, а не забезпечив тестами і масками регіони . Записати грізне звернення і не встановити, хто ж за кеш збирався продати 2 млн масок Словаччині. Заборонити зібрання більше 10 людей і в імператорському стилі наказати Раді приймати закони, щоб під шумок розпродати країну з молотка. Це узурпація влади і якийсь дурний серіал, який не має нічого спільного з відповідальним управлінням державою. Країну тягнуть в прірву, цей хаос закінчиться колапсом держави. Слуги, ви ж називаєтеся слуги народу, а не президента. Зупиніть ці імператорські замашки. Президент не може втручатися в КОНСЕНСУСНЕ рішення погоджувальної ради і формувати порядок денний парламенту».

«Вечірні Вісті»

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...