Понедельник , 20 Май 2024
Политика

Родини героїв Небесної сотні звернулися до Зеленського через повернення “беркутів”

Представники родин Героїв Небесної Сотні написали нове звернення до Президента України Володимира Зеленського. Заява опублікована на сторінці у Facebook.

У своєму зверненні вони висловлюють своє обурення “ознаками реваншу диктатури, що стають все більш помітними у нинішній Україні”.

“Представники колишнього “Беркуту” та злочинного режиму Януковича вже не тільки не стидаються содіяного, а наважуються вимагати від української влади перегляду законодавства і проведення розслідування, спрямованого проти учасників Революції Гідності. Діячі режиму Януковича хизуються безкарністю, дозволяють собі погрози у бік “майданівців”. Дедалі частіше в українському інформаційному просторі лунають тези, витворені російською пропагандою, про “переворот”, про “громадянську війну”; зневажається українська мова, культура, історія. Нажаль, складається враження, що нинішній владі до вподоби таке демонстративне паплюження пам’яті Героїв, завдяки яким і вона, до речі, існує”, – сказано у повідомленні.

Родичі Героїв Небесної Сотні також зазначають, що їхнє звернення 24 січня, у якому вони просили про організацію зустрічі з керівництвом держави, залишилося без відповіді.

zik.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

РФ хочет вмешаться в выборы в Европарламент, Польша и Латвия под угрозой

Выборы в Европейский парламент находятся под угрозой вмешательства со стороны РФ.

ЕС разработал соглашение о гарантиях безопасности для Украины

ЕС уже завершил разработку двустороннего соглашения о гарантиях безопасности.

США не ожидают серьезных прорывов со стороны РФ на фронте

В Соединенных Штатах Америки сделали предположение по поводу российских войск.