Суббота , 4 Май 2024
Политика

Родини героїв Небесної сотні звернулися до Зеленського через повернення “беркутів”

Представники родин Героїв Небесної Сотні написали нове звернення до Президента України Володимира Зеленського. Заява опублікована на сторінці у Facebook.

У своєму зверненні вони висловлюють своє обурення “ознаками реваншу диктатури, що стають все більш помітними у нинішній Україні”.

“Представники колишнього “Беркуту” та злочинного режиму Януковича вже не тільки не стидаються содіяного, а наважуються вимагати від української влади перегляду законодавства і проведення розслідування, спрямованого проти учасників Революції Гідності. Діячі режиму Януковича хизуються безкарністю, дозволяють собі погрози у бік “майданівців”. Дедалі частіше в українському інформаційному просторі лунають тези, витворені російською пропагандою, про “переворот”, про “громадянську війну”; зневажається українська мова, культура, історія. Нажаль, складається враження, що нинішній владі до вподоби таке демонстративне паплюження пам’яті Героїв, завдяки яким і вона, до речі, існує”, – сказано у повідомленні.

Родичі Героїв Небесної Сотні також зазначають, що їхнє звернення 24 січня, у якому вони просили про організацію зустрічі з керівництвом держави, залишилося без відповіді.

zik.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Будет ли Россия испытывать НАТО гибридными атаками?

Россия может начать испытывать НАТО "на прочность".

Соратник Медведчука получил временную защиту в Словакии

Словацкое государство предоставило пропагандисту пророссийской направленности Артёму Мачевскому временную защиту.

В Эстонии депутат устроил стрельбу в центре столицы

Депутат от партии "Истинных финнов" Тимо Ворнанен был задержан.

США могут отправить Украине транш вооружения спустя несколько дней после подписания закона

Первую партию военной помощи, переданной США могут доставить в Украину уже через...