Среда , 24 Апрель 2024
Мир

Через коронавірус Наомі Кемпбелл викинула вбрання за 4 тисячі доларів

Знаменита британська модель Наомі Кемпбелл дуже відповідально сприйняла поради лікарів у час пандемії коронавірусу. Манекенниця показала, як подорожує в захисному костюмі та зізналась, що після авіаперельоту викинула кейп, вартістю понад 4 тисячі доларів.

У розпал епідемії коронавірусу 49-річна Наомі Кемпбелл поділилась з прихильникаЦе не час для розваг знімками з аеропорту Лос-Анджелеса. Зокрема, у час пандемії модель показала, що подорожувала у спеціальному захисному костюмі, в якому складно було впізнати її. Однак виявилось, це не всі заходи безпеки, на які пішла зірка.

У мережі Наомі Кемпбелл зізналась, що сама обробила антисептиком усі поверхні, які могла б торкатись на борту літака. Крісло, екран планшета, столик для напоїв: модель нічого не оминула увагою. Позбулась вона і брендового кейпу від Burberry, вартість якого становить понад 4 тисячі доларів. Верхній одяг вона накинула під час перельоту, тому в цілях безпеки вирішила позбутись його. 

Наразі Наомі Кемпбелл скасувала участь у всіх запланованих публічних заходах. Вона звернулась до прихильників не легковажити та дослухатись до порад ВООЗ. Сама ж модель залюбки використовує карантин для відпочинку, спілкування з рідними та прогулянки з хрещеним сином. 

“Останні кілька днів я провела в ізоляції, в будинку з коханими. Я готувала, прибирала, спілкувалась тільки через телефон, ходила за продуктами, сиділа в Інтернеті, спала, слухала музику і гуляла. День у день я радію простим речам і отримую задоволення від цих дрібниць. Ми повинні навчитися знаходити прекрасне в кожному моменті. Я ні в якому разі не в захваті від цього сценарію, але впевнена, що подібна пауза корисна. Тримайтеся, ми пройдемо через це”, – закликала Наомі Кемпбелл. 

24tv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

США рассматривают возможность введения санкций против ЦАХАЛа

Соединённые Штаты Америки рассматривают возможность введения санкционных ограничений против одного либо нескольких...

Пророссийская оппозиция Молдовы создала антиевропейский политический блок

Оппозиция молдавского государства, которая направлена на пророссийский сектор в воскресенье приезжала в...

США могут отправить помощь Украине до конца недели

Соединенные Штаты Америки могут поддержку украинскому государству уже на этой неделе.

Сенат США пообещал быстро отправить законопроект о помощи Украине на подпись

Сенат США быстро примет законопроекты, выдвинутые спикером Палаты представителей Майка Джонсона.