Четверг , 25 Апрель 2024
Мир

Люди зі всього світу зібрали $300 тисяч хлопчику з Австралії, з якого знущалися у школі

Родина 9-річного Квайдена Бейлса з Австралії, який так переживав через знущання у школі, що хотів накласти на себе руки, подякувала за підтримку з усього світу, яка надійшла хлопцю, та за гроші, які зібрали йому на поїздку у Диснейленд, проте вирішила віддати їх на благодійність

Родина відмовилася від поїздки до Діснейленду і обіцяла віддати гроші на благодійність, передає Depo.ua з посиланням на BBC.

Квайдену зібрали понад 308 тис. доларів США. Його сім’я розповіла місцевим ЗМІ, що цей жест їх зворушив, але вони хотіли б зосередитися на “реальних проблемах”.

“Не тільки з цього маленького хлопця знущаються. Скільки самогубств вчиняють люди чорні або білі в нашому суспільстві через знущання? – розповіла тітка Мунданара Байлес.

“Ми хочемо, щоб гроші йшли громадським організаціям, які дійсно потребують їх”, – додала вона. 

Сім’я сказала, що хоче віддати гроші двом благодійним організаціям: Австралійської обізнаності про карликовість і Фонд зцілення.

Вони сказали, що також вели переговори з американським коміком Бредом Вільямсом, який почав кампанію зі збору коштів для Квайдена і у якого такий же стан карликовості.

Після того, як відео з Квайденом з’явилося в Інтернеті, його запросили вивести команду ліги регбі на їх матч в Квінсленді.

Знаменитості, такі як актор Х’ю Джекман і баскетболіст Енес Кантер, також підтримали хлопця, в той час як батьки в інших країнах розмістили відеоповідомлення з підтримкою від своїх дітей.

Нагадаємо, люди зі всього світу підтримали 9-річного Квайдена Бейлса з Австралії, який так переживав через знущання у школі, що хотів накласти на себе руки. Його мати опублікувала в Facebook сумне відео, щоб привернути увагу до наслідків знущань над сином. На відео хлопчик плакав і говорив, що він хоче “померти прямо зараз” через знущання. У нього карликовість і через це однолітки піддали його буллінгу. Після відео Квайдену висловили співчуття і підтримку люди в усьому світі, включаючи зірок, спортсменів і політиків

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Военных США в Ираке обстреляли беспилотниками и ракетами

Военнослужащие США на территории Ирака подверглись атаке с использованием ракет, а так...

США рассматривают возможность введения санкций против ЦАХАЛа

Соединённые Штаты Америки рассматривают возможность введения санкционных ограничений против одного либо нескольких...

Пророссийская оппозиция Молдовы создала антиевропейский политический блок

Оппозиция молдавского государства, которая направлена на пророссийский сектор в воскресенье приезжала в...

США могут отправить помощь Украине до конца недели

Соединенные Штаты Америки могут поддержку украинскому государству уже на этой неделе.