Вторник , 19 Март 2024
Мир

Люди зі всього світу зібрали $300 тисяч хлопчику з Австралії, з якого знущалися у школі

Родина 9-річного Квайдена Бейлса з Австралії, який так переживав через знущання у школі, що хотів накласти на себе руки, подякувала за підтримку з усього світу, яка надійшла хлопцю, та за гроші, які зібрали йому на поїздку у Диснейленд, проте вирішила віддати їх на благодійність

Родина відмовилася від поїздки до Діснейленду і обіцяла віддати гроші на благодійність, передає Depo.ua з посиланням на BBC.

Квайдену зібрали понад 308 тис. доларів США. Його сім’я розповіла місцевим ЗМІ, що цей жест їх зворушив, але вони хотіли б зосередитися на “реальних проблемах”.

“Не тільки з цього маленького хлопця знущаються. Скільки самогубств вчиняють люди чорні або білі в нашому суспільстві через знущання? – розповіла тітка Мунданара Байлес.

“Ми хочемо, щоб гроші йшли громадським організаціям, які дійсно потребують їх”, – додала вона. 

Сім’я сказала, що хоче віддати гроші двом благодійним організаціям: Австралійської обізнаності про карликовість і Фонд зцілення.

Вони сказали, що також вели переговори з американським коміком Бредом Вільямсом, який почав кампанію зі збору коштів для Квайдена і у якого такий же стан карликовості.

Після того, як відео з Квайденом з’явилося в Інтернеті, його запросили вивести команду ліги регбі на їх матч в Квінсленді.

Знаменитості, такі як актор Х’ю Джекман і баскетболіст Енес Кантер, також підтримали хлопця, в той час як батьки в інших країнах розмістили відеоповідомлення з підтримкою від своїх дітей.

Нагадаємо, люди зі всього світу підтримали 9-річного Квайдена Бейлса з Австралії, який так переживав через знущання у школі, що хотів накласти на себе руки. Його мати опублікувала в Facebook сумне відео, щоб привернути увагу до наслідків знущань над сином. На відео хлопчик плакав і говорив, що він хоче “померти прямо зараз” через знущання. У нього карликовість і через це однолітки піддали його буллінгу. Після відео Квайдену висловили співчуття і підтримку люди в усьому світі, включаючи зірок, спортсменів і політиків

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

В Чехии предлагают ввести запрет на импорт российского и белорусского зерна

В качестве отягощения санкционных ограничений против РФ Чехия готовится к запрету на...

США отреагировали на возможное размещение войск других стран в Украине

Советник Белого дома Джон Кирби сделал заявление о том, что США не...

Как война в Украине сказалась на оборонной промышленности Финляндии?

Война в Украине значительно усилила финскую оборонную промышленность.

На какой срок перенесли суд над Дональдом Трампом?

Судебный процесс над бывшим лидером США Дональдом Трампом перенесён.