Четверг , 28 Март 2024
Мир

Кейт Міддлтон зізналась, що народжувала під гіпнозом

Дружина принца Вільяма Кейт, яка нещодавно побувала з візитом в Північній Ірландії, наразі вперше дала досить відверте інтерв’ю.
Герцогиня Кембриджська взяла участь у підкасті Джованни Флетчер “Щаслива мама, щасливий малюк”, де розповіла про те, як протікала її перша вагітність та, які складні пологи їй довелося пережити. 

Так, за  словами Кейт під час першої вагітності вона страждала від нескінченного токсикозу, який переслідував її не тільки на ранніх термінах.
“Мене постійно переслідував запах гнилі. Я дійсно була хвора. Мене сильно нудило вранці, і я не можу назвати себе найщасливішою вагітною. Вільям відчував, що багато в чому не може мені допомогти. Це було дуже важко для всіх, бачити як я страждаю, але не мати можливості зробити що-небудь з цим болем”, – поділилася Кейт.

Саме через такі складнощі Міддлтон вирішила спробувати пологи під гіпнозом. Вона хотіла якось полегшити біль при пологах. Вона мріяла контролювати хоч щось, адже протягом всієї вагітності вона не належала собі. 

“Мені було дуже погано під час вагітності, тому думка, що я щось можу сама контролювати, дуже мене тішила. Все, що я робила, я робила для себе. Медитація, глибоке дихання і тому подібні речі – я дійсно відчувала в цьому силу і вважаю, це допомогло мені взяти все під свій контроль під час пологів”, – зізналась герцогиня. 

Також дружина принца Вільяма відмітила, що постійно відчуває почуття провини перед дітьми. Вона як і будь яка матір, що працює намагається поєднувати роботу і материнство, проте  це не завжди є можливим.

“Будь-яка мама, яка говорить, що не відчуває почуття провини, насправді бреше! Я відчуваю його весь час. Навіть сьогодні вранці, коли я заходила в дитячу і Джордж і Шарлотта сказали: “Мама, ти що, чи не відведеш нас сьогодні в школу?” Це постійний виклик, з яким стикаються навіть ті мами, які не намагаються жонглювати роботою і сімейним життям.”, – зауважила Кейт.

Також у розмові Кейт пригадала і своє дитинство. Вона зізналася, що дуже вдячна своїм батькам за щасливе дитинство, і розповіла, що багато в чому спирається на їхній досвід у вихованні власних дітей. 

tsn.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Ситуация с безопасностью самая сложная со времён Второй мировой войны из-за агрессии РФ

Актуальная ситуация с безопасностью является самой серьёзной со времён активной фазы Второй...

Почему Европейский Союз продолжает склоняться к политике победы над Россией?

Лидеры Европейского Союза всё больше соглашаются с политикой победы.

Как Европейский Союз планирует перевести экономику на военные рельсы?

Европейский Союз выразил намерение поставить свою экономику на "военные рельсы".