Пятница , 26 Апрель 2024
Мир

Уряд Британії перевірить, звідки Джонсон взяв $20 тис. для відпочинку на Карибах

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон разом зі своєю подружкою Керрі Саймондс провів новорічні канікули на приватному острові Мюстік, який розташований в Карибському морі і є частиною архіпелагу Гренадіни.

Це викликало обурення у суспільства, бо в той час сталося вбивство генерала Сулеймані, а Джонсон так і не скасував свій відпочинок. Також йому почали дорікати за високу вартість розваг прем’єра.

Відпочинок на Карибах обійшовся Джонсону у майже $20 тис.

Потім Борис Джонсон, який сам є мільйонером, зареєстрував у Реєстрі фінансових інтересів членів парламенту путівку на відпочинок, отриману безкоштовно.

Він вказав, що путівку оплатив мільярдер Девід Росс, співзасновник британського мобільного оператора Carphone Warehouser і спонсор Консервативної партії.

Однак Девід Росс спростував цю інформацію і заявив, що він не платив за віллу, а лише допоміг організувати заїзд. У парламенту виникли питання, хто оплатив поїздку і вони зажадали розслідування справи Комітетом по стандартам публічної сфери.

Міністр Тіньового кабінету Джон Трікетт заявив, що Борис Джонсон повинен чесно сказати, хто заплатив за розкішну поїздку.

“Якщо він цього не зробить, парламентський Комітет зі стандартів повинен втрутитися і змусити його зізнатися”, – сказав Трікетт.

fakty.com.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Военных США в Ираке обстреляли беспилотниками и ракетами

Военнослужащие США на территории Ирака подверглись атаке с использованием ракет, а так...

США рассматривают возможность введения санкций против ЦАХАЛа

Соединённые Штаты Америки рассматривают возможность введения санкционных ограничений против одного либо нескольких...

Пророссийская оппозиция Молдовы создала антиевропейский политический блок

Оппозиция молдавского государства, которая направлена на пророссийский сектор в воскресенье приезжала в...