Четверг , 28 Март 2024
Мир

Меган Маркл найняла піарників Гарві Вайнштейна для порятунку власної репутації

Дружина принца Гаррі Меган, яка нещодавно відсвяткувала своє 38-річчя на Ібіці, вирішила відновити свою королівську репутацію після нападок хейтерів.

Як повідомляє видання The Sun, герцогиня Сассекська звернулася за допомогою до американської піар-фірми Sunshine Sachs, яка допомагає публічним персонам поліпшити зіпсований імідж.
Цікаво, що з цією компанією свого часу працювали Гарві Вайнштейн і Майкл Джексон, яких звинуватили у секс-домаганнях. Серед клієнтів Sunshine Sachs також значаться Наталі Портман, Бен Аффлек, Леонардо Ді Капріо та Дженніфер Лопес. 

Зазначається, що голлівудські піарники займуться просуванням благодійних проєктів Меган і Гаррі, зокрема фонду пари Sussex Royal. Однак перед запуском проєкту герцогиня вирішила згладити інциденти, що викликили обурення британців.

Однак, звернулася Маркл до кризових менеджерів, не попередивши про це представників Букінгемського палацу тим самим порушивши королівський протокол.
“Наймати голлівудську компанію, коли у тебе є власний королівський піар-агент – це оригінально”, – так коментує інформацію видання. 
Також зазначається, що за фірмою, з якої почала співпрацювати Меган, закріпилася погана слава. Працівників Sunshine Sachs звинувачують у використанні “чорних” прийомів для відбілювання репутації. 

tsn.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Ситуация с безопасностью самая сложная со времён Второй мировой войны из-за агрессии РФ

Актуальная ситуация с безопасностью является самой серьёзной со времён активной фазы Второй...

Почему Европейский Союз продолжает склоняться к политике победы над Россией?

Лидеры Европейского Союза всё больше соглашаются с политикой победы.

Как Европейский Союз планирует перевести экономику на военные рельсы?

Европейский Союз выразил намерение поставить свою экономику на "военные рельсы".