Четверг , 28 Март 2024
Мир

Американські туристи не впізнали королеву Єлизавету ІІ

Група американських туристів не впізнала королеву Великої Британії Єлизавету ІІ після того, як вони зустріли її, коли вона йшла по своєму шотландському маєтку. Про це повідомляє Daily Mail.

Згідно з повідомленням, 93-річний монарх відправилася на прогулянку по території замку Балморал в Абердінширі, Шотландія, в супроводі офіцера охорони Річарда Гріффіна. Вона була одягнена в твід і в хустку, коли натрапила на групу туристів. Не знаючи, хто вона така, вони завели розмову і запитали її, чи живе вона в районі, на що вона відповіла, що у неї дійсно є будинок неподалік. Вони продовжували сумніватися, зустрічала вона коли-небудь саму королеву. Аби не розкрити, хто вона така, їй сподобався жарт, вона вказала на містера Гріффіна і сказала: «Я ніколи не бачила королеву, але цей поліцейський так».

Гріффін зазначив, що група так і не дізналася про її істинну особистість. Балморал був резиденцією британської королівської сім’ї з 1852 року. Він розташований на великій території, яка займає площу близько 50 тис. акрів. Як робоча зона, вона включає в себе лісові і сільськогосподарські угіддя, а також керовані стада оленів, великої рогатої худоби та поні.

zik.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Ситуация с безопасностью самая сложная со времён Второй мировой войны из-за агрессии РФ

Актуальная ситуация с безопасностью является самой серьёзной со времён активной фазы Второй...

Почему Европейский Союз продолжает склоняться к политике победы над Россией?

Лидеры Европейского Союза всё больше соглашаются с политикой победы.

Как Европейский Союз планирует перевести экономику на военные рельсы?

Европейский Союз выразил намерение поставить свою экономику на "военные рельсы".