Вторник , 19 Март 2024
Видео

Роберт Дауні-молодший зіграв доктора Дулітла

У Голлівуді готуються до гучної прем’єри фільму “Подорож доктора Дулітла” (The Voyage of Doctor Dolittle). Однак прихильники кінострічки не побачать Едді Мерфі, а роль ветеринара зіграє талановитий Роберт Дауні-молодший.

У неділю, 13 жовтня, у мережі з’явився перший постер і трейлер фільму “Подорож доктора Дулітла”. На кадрах видно, що знаменитого ветеринара, який розуміє мову тварин, зіграв голлівудський красень та зірка Marvel Роберт Дауні-молодший. Кінострічка розповість про нові пригоди доктора Дулітла та його захопливу мандрівку на човні. 

 

Наразі представники компанії Universal Pictures не розголошують деталей сюжету. Відомо тільки, що озвучувати тварин будуть голлівудські зірки Джон Сіна, Маріон Котіяр, Рамі Малек, Крейг Робінсон, Селена Гомес та інші. Окрім цього, у фільмі з’являться Антоніо Бандерас, Майкл Шин та Генрі Коллетт. Прем’єра кінострічки “Подорож доктора Дулітла” запланована на січень 2020 року.

Наразі мережу підкорює перший офіційний трейлер до фільму “Подорож доктора Дулітла”, в якому видно, що творці вирішили дещо відійти від звичного уявлення про серію цих фільмів. До зйомок залучили не тільки одних з найперспективніших акторів, але й художників, які створили приголомшливу графіку та спецефекти. 


24tv.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Розслідувачі з’ясували, що перед санкціями медведчуківські літаки сховали у Швейцарії (відео)

Мова йде про швейцарське містечко, в якому юридично прописана фірма "Інтернешнл Трейдинг...

Торговля наркотиками, пытки и убийства мирных жителей. Захватчик рассказал о “русском мире” в ОРДЛО (видео)

Новиков "не зря повоевал на Донбассе, прибарахлился и вовремя оттуда свалил, а...

Окупанти хочуть наших грошей: як російський репер заробляє водночас у загарбаному Донецьку й у Києві (відео)

Раніше він неодноразово гастролював у Криму. Теж незаконно. Заборона на в'їзд в...