Вторник , 19 Март 2024
Общество

Міжнародний жіночий рух “За сімейні цінності” запропонував провести флеш-моб на підтримку українських дизайнерів

Міжнародний жіночий рух “За сімейні цінності” закликає українців по всьому світу провести флеш-моб на підтримку дизайнерів України. 

Про це йдеться у дописі руху у соцмережі, інформує UAINFO.org.

“27 квітня одягніться в одяг, аксесуари українських дизайнерів! Поширте своє фото у соціальних мережах із позначкою українських дизайнерів та брендів за хештегами: #одягаю_українське та #Ukraine_fashion Долучаємо своїх друзів по всьому світу! Побачимо, скільки нас є!”, – йдеться у повідомленні.

Українське робить світ колоритнішим, переконані у організації.

Міжнародний жіночий рух “За сімейні цінності” також ініціював затвердження 27 квітня як День дизайнера України та проведення в цей день щорічного флеш-мобу, спрямованого на популяризацію українських дизайнерів.

Все більше молоді бачить свою професійну реалізацію в креативній індустрії. Все більше українських жінок реалізовують свій творчий потенціал у галузі fashion індустрії, створюючи власні бренди.

“Ми закликаємо державу звернути увагу на цей напрям і підтримати виготовлення національної якісної тканини, фурнітури; запровадити державні програми для придбання дизайнерами сучасних технічних пристроїв, на законодавчому рівні захистити fashion вироби від плагіату, сприяти функціонуванню професійних навчальних закладів, створенню дизайнерських центрів, арт-галерей, де можливе розкриття талановитих дизайнерів та їх подальша реалізація у перспективних проектах”, – додали в організації.

За таких умов креативна індустрія матиме сплеск не лише на національному рівні, а й матиме великі перспективи на міжнародній арені. А це захищеність українських сімей, самозайнятість населення, додаткові робочі місця.

Сучасне покоління сприймає світ через візію. Саме тому щороку 27 квітня українці, популяризуючи українських дизайнерів, зможуть демонструвати собі та всьому населенню планети витвори національної якості. 

UAINFO

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Список возможных убежищ для донецких беженцев расширился на две области

Жителей Донецкой области, которые прошли через эвакуацию могут найти убежище в ещё...

“Дія” опубликовала свой исходный код, где и как его получить?

Теперь государства, которым интересен опыт украинской цифровизации могут понять логику основного в...

Как назначить дату из “Дії” в календарь не выходя из приложения?

Получить государственные услуги так же просто, как заказать доставку, либо записаться на...

Единый номер спасения: принцип работы линии 112

Начиная с июля прошлого года в украинском государстве постепенно начали внедрять единый...