Четверг , 28 Март 2024
Общество

У Житомирі померла сімейна лікарка, яка хворіла на коронавірус

9 жовтня у Житомирі померла сімейна лікарка, яка хворіла на коронавірус. Жінка мала ряд супутніх захворювань, лікувалася вдома.

Про це Суспільному розповіла медична директорка КП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Людмила Бондаренко. За її словами, померла 66-річна сімейна лікарка, яка хворіла на COVID-19:

“Вона лікувалася амбулаторно і за оцінкою загального стану не потребувала госпіталізації – перебіг хвороби був легкий. Разом з тим, лікарка мала ряд супутніх важких патологій. Зважаючи на це, її лікар пропонував їй кілька разів перейти на стаціонарне лікування, але вона не погоджувалася. Звичайно лікарю важко оцінити власний стан, як пацієнта”.

За словами Людмили Бондаренко, від квітня до жовтня 2020 року на коронавірус захворіли близько 30 медичних працівників житомирських амбулаторій. Станом на 15 жовтня хворіє близько 5 медпрацівників. Людмила Бондаренко говорить, що всі вони лікуються амбулаторно, стан їх стабільний і неважкий:

“Хочу звернутися до всіх наших громадян: будь ласка, пам’ятайте про, що коронавірус – це небезпечна хвороба, яка може нести загрозу для вашого життя і життя тих, хто вас оточує. Маски і дистанція в громадських місцях є обовязковими. Недотримання цих вимог призводить до поширення коронавірусу і зростання кількості хворих, які потребують стаціонарного лікування та кількості летальних випадків”.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.