Вторник , 23 Апрель 2024
Общество

Іще один доказ остаточної перемоги вільного світу над ідіотизмом радянського минулого

31 січня 1990 року я працював над репортажем до “Молоді України”, присвяченим відкриттю першого “МакДональдза” на території Радянського Союзу

Змушений зізнатися, що я не відстоював багатокілометрової черги до фастфудного ресторану, бо за рік до того у значно кращих погодніх умовах відвідав перший 2МакДональдз” на сході Європи, у Белграді, і знав, як там усе облаштовано.

Читайте також: Той, хто агітує за російськомовну Україну, насправді агітує за Росію від Ужгорода до Владивостока – Портников

Тим паче, що головною принадою московського ресторану “МакДональдз” був зовсім не гамбургер. Головною принадою московського ресторану була черга.

Багатокілометрова, багатогодинна, розбурхана, ця столична черга у найпихатішому місті Радянського Союзу точно й однозначно демонструвала, яка цивілізація перемогла навіть у такій фігні, як приготування якоїсь нещасної котлети з булкою. Навіть у такій!

Читайте також: Владу застерегли від наступу на мову й культурно-інформаційний простір: “українці боронитимуть це за всяку ціну”

І тепер, коли останні “совки” колишньої московської провінції ображаються на майстра з котлет за те, що його автомати не спілкуються з ними “єдино правильною” мовою і навіть по-дитячому погрожують бойкотом, для мене це ще один доказ остаточної перемоги вільного світу над ідіотизмом радянського минулого.

Перемоги навіть у замовленні якихось нещасних котлет.

Sorry, babushka!

Віталій ПОРТНИКОВ

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

От каких продуктов не стоит отказываться на диете?

Многие хотят похудеть и садятся для этого на диеты.

Как справиться с сезонной аллергией? Советы аллергологов

Для людей, которые страдают аллергией любого формата, начало весны и лета может...

Как безболезненно завершить отношения? Советы психологов

Разрыв отношений - всегда о боли и полученном опыте, который травмирует человека.

Почему не стоит говорить человеку “Будь здоров”? Объяснение психолога

Когда люди слышат что кто-то чихнул, зачастую все отвечают ему "Будь здоров",...