Суббота , 20 Апрель 2024
Общество

Ігор Луценко: В країні може початися хвиля ринкових бунтів

«В країні може початися хвиля ринкових бунтів. Держава, без будь-яких притомних медичних обґрунтувань, закрила відкриті продовольчі ринки, де сонце і свіже повітря, натомість дозволила далі працювати як великим гіпермаркетам, так і невеликим продовольчим магазинам», – про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав народний депутат ВР восьмого скликання Ігор Луценко.

«У відповідь на «батьківщині» Яроша, у місті Кам’янське, підприємці силою відновили роботу ринків. Зараз на Антонівському (Херсонському) автомобільному мосту через Дніпро 200 чоловік ходять безперервно по пішохідному переходу і вимагають, щоб до них прибув представник облдержадміністрації.

Підприємці, котрі працюють на продовольчих ринках – одні з найбідніших підприємців, запасу міцності у них практично немає. Для тих, хто зараз торгує саджанцями та іншим сезонним продуктом, нинішній бездумний «карантин» є взагалі катастрофою. Якщо навіть улітку знімуть обмеження, така продукція буде взагалі нікому не потрібна.

Очевидно, що треба повертати ринки. Знімати ці дебільні загальнонаціональні обмеження, переходити до тактики локалізації спалахів, а не коврових бомбардувань. А громадянам – об’єднуватися у групи за інтересами, і захищати свої права. Можливо, народ починає розуміти, що тільки загроза втрати влади змушуватиме цю владу вести себе по-людськи, – завершив Луценко.

«Вечірні Вісті» 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Прогноз погоди на вихідні 20–21 квітня: краще залишатися вдома

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде малоприємною — похмурою, дощовою, вітряною,...

10 ошибок, из-за которых отношения летят кувырком

Иногда отношения между людьми не складываются вне зависимости от усилий любого из...

Что говорит о скором разрыве отношений? Объяснения психологов

Разобраться в отношениях бывает сложно, особенно, если происходят настораживающие либо странные вещи.

В каких ситуациях лучше промолчать? Мнение психологов

Есть ситуации в жизни, когда человеку лучше молчать нежели что-либо сказать.