Среда , 24 Апрель 2024
Общество

Школи кількох міст України закрили на карантин

У Кам’янці-Подільському та Олександрії констатують стрімке поширення ГРВІ, через що школярів на півтора тижні відправили додому.

У школах Кам’янця-Подільського Хмельницької області та Олександрії Кіровоградської області на півтора тижні оголосили карантин через стрімке поширення грипу та ГРВІ. Про це в середу, 22 січня, повідомила міська влада обох міст.

“Оголошуємо карантин в школах міста. Медики констатують стрімке зростання захворювань на грип та ГРВІ. Ситуація в наших школах станом на сьогодні: 1157 хворих дітей, що на 100 більше, ніж вчора, і втричі – ніж минулого тижня”, – йдеться в повідомленні мера Кам’янця-Подільського Михайла Симашкевича.

Карантин триватиме з 23 січня по 3 лютого включно. Водночас дитячі садки поки працюють в звичайному режимі.

Тим часом в Олександрії навчальний процес призупинили не тільки в загальноосвітніх школах, а й у позашкільних навчальних закладах.

“Зважаючи на загальні показники і динаміку поширення ГРВІ та з метою запобігання епідеміологічних ускладнень, розпорядженням міського голови з 23 по 31 січня в Олександрії тимчасово призупинено навчально-виховний процес. На вимушені канікули підуть учні загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці позашкільних навчальних закладів, в тому числі музичної і художньої шкіл, ДЮСШ №2 тощо”, – йдеться в повідомленні прес-служби Олександрійської міської ради.

korrespondent.net

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как правильно общаться с женщинами военными?

На сегодняшний день многие жители Украины защищают государство.

От каких продуктов не стоит отказываться на диете?

Многие хотят похудеть и садятся для этого на диеты.

Как справиться с сезонной аллергией? Советы аллергологов

Для людей, которые страдают аллергией любого формата, начало весны и лета может...

Как безболезненно завершить отношения? Советы психологов

Разрыв отношений - всегда о боли и полученном опыте, который травмирует человека.