Пятница , 29 Март 2024
Общество

Янголи-охоронці української державності, – Юлія Тимошенко привітала з Міжнародним днем студентів

Студенти – це рушійна сила розвитку українського суспільства. Вони готові в будь-яку хвилину вийти на захист свободи країни.

Про це написала Юлія Тимошенко у привітанні з Міжнародним днем студентів, яке вона розмістила на своїй сторінці у Facebook.

Саме ці люди, за словами Голови партії «Батьківщина», є «янголами-охоронцями нашої державності та засторогою від диктатури».

«Студенти раніше за інших вийшли з вимогою незалежності України в 90-х роках. Студенти стали основою Помаранчевої революції, студенти були тією силою, що підняла над Україною ідеали Революції гідності…», – зазначила Юлія Тимошенко.

У молодому віці головна цінність – свобода, і студентам, як нікому іншому це відомо. Тому, впевнена політик, у випадку загрози для країни, вони будуть одними з перших, хто вийде на захист демократії та державних цінностей.

«Дай Боже, щоб таких приводів в Україні було якомога менше. Хочеться прогресу та реформ, а не революцій. Я вітаю вас зі святом! І заздалегідь дякую вам – людям, які нарешті мають вивести країну з тіні на світло!» – резюмувала Юлія Тимошенко.

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.