Пятница , 29 Март 2024
Общество

Юлія Тимошенко привітала аграріїв з професійним святом: Не здамося і не відступимо!

Ухвалення закону про розпродаж землі – величезна помилка, наслідки якої будуть непоправними. Але «Батьківщина» зробить усе, щоб зупинити аферу влади й дати українцям право бути господарями на власній землі.

Про це написала Юлія Тимошенко у розміщеному на сторінці Facebook привітанні з нагоди Дня працівників сільського господарства.

«Сьогодні на селі не святкові дні та не святкові настрої. Закон, ухвалений нещодавно монобільшістю, посягнув на недоторканий стратегічний пріоритет України – право людини працювати на власній землі. Це величезна помилка. Але я обіцяю: будемо боротися. Разом з вами. Не здамося і не відступимо!» – запевнила Голова партії.

День аграрія – особливе свято для України, переконала лідер «Батьківщини». Бо в найтяжчі часи саме села зберегли ті елементи, які формують основу нації та її характер – «наші вишиванки та пісні, казки та мова, наша віра».

«Вся наша культура, вся наша історія, наш дух і воля так чи інакше пов’язані з землею. З боротьбою на ній і за неї. Ми – аграрна цивілізація! Адже саме селу й селянам ми вдячні за те, що збереглися, як народ і держава, не втратили нашої віри, надій і сподівань», – констатувала політик.

Юлія Тимошенко подякувала землеробам за важку, «часто невдячну працю». Лідер «Батьківщини» запевнила, що ні на мить не припинить боротьбу за права українців, за гідне і щасливе життя українського села.

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Свежие новости

Погода

Новости по теме

Что нужно делать если произойдет несчастный случай на производстве?

Какого алгоритма действий нужно придерживаться при несчастном случае на производстве.

Какими должны быть поворотники в автомобиле чтобы не получить штраф?

На территории украинского государства водитель может быть оштрафован за красные указатели поворотов.

Каким образом отношение к ТЦК играет на руку Российской Федерации?

Отношение общества к ТЦК не является справедливым по отношению к организации.