Среда , 24 Апрель 2024
Общество

У Києві на рік відклали перехід на електронний квиток

Нововведення реорганізації системи оплати проїзду в громадському транспорті столиці за допомогою електронного квитка переноситься, як мінімум на рік. Про це у вівторок, 22 жовтня, повідомляє глава департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров для ЗМІ.

Відзначимо, що спочатку український уряд планував ввести нововведення вже до початку листопада 2019 року, повністю виключивши з обороту звичні жетони метро і паперові талони, які   використовуються в іншому транспорті, однак, відповідно до нової інформації з боку КМДА – цього не варто так швидко очікувати.

“Ми вирішили перенести запуск в промислову експлуатацію електронного квитка. Але в будь-якому випадку кияни вже активно ним користуються, купують і поповнюють картки е-квиток” – сказав чиновник, обіцяючи, що все-таки вищезгадані способи оплати поступово будуть зникати з обігу, але цей процес, ймовірно, займе ще близько року. На даний момент система електронного квитка вже працює, але в експериментальному режимі і час від часу жителі Києва, які віддали перевагу такому методу, відчувають ряд незручностей, так як збої в роботі механізму на даний момент – не рідкість.

ura-inform.com

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

От каких продуктов не стоит отказываться на диете?

Многие хотят похудеть и садятся для этого на диеты.

Как справиться с сезонной аллергией? Советы аллергологов

Для людей, которые страдают аллергией любого формата, начало весны и лета может...

Как безболезненно завершить отношения? Советы психологов

Разрыв отношений - всегда о боли и полученном опыте, который травмирует человека.

Почему не стоит говорить человеку “Будь здоров”? Объяснение психолога

Когда люди слышат что кто-то чихнул, зачастую все отвечают ему "Будь здоров",...