Среда , 24 Апрель 2024
Спорт

Кличко розкритикував Ломаченка за вихід на ринг без прапора України

Ексчемпіон світу з боксу в надважкій вазі Володимир Кличко розкритикував українського боксера Василя Ломаченка за вихід на церемонію оголошення переможця без українського прапора після поєдинку з ганцем Річардом Коммі.

Повідомлення Кличка з’явилося в його Twitter, повідомляє Фокус.

Як відомо, на церемонію оголошення переможця Ломаченко вийшов не з національним прапором, а з прапором рідного міста Білгород-Дністровського. Саме з цього приводу й висловився ексчемпіон.

“Василь Ломаченко переміг, вітаю, але чи представляв він свою країну, не використовуючи її прапор? WTF”, – написав Кличко.




Також боксер опублікував слова з Вікіпедії з визначенням патріотизму: “Патріотизм або національна гордість – це почуття любові, відданості, прихильності до батьківщини. Настрої – це спільна єдність людей”.

Нагадаємо, що в Нью-Йорку пройшов бій у легкій ваговій категорії між українським боксером Василем Ломаченком і ганцем Річардом Коммі.

Поєдинок тривав усі 12 раундів, і за підсумками суддівських підрахунків переміг українець. Так Ломаченко завоював пояс інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. Наразі він може претендувати на чемпіонський поєдинок.

На церемонію оголошення переможця Ломаченко вийшов, накинувши на плечі прапор рідного міста Білгород-Дністровського, а не жовто-синій національний символ.

Фокус

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Костюк обыграла третью ракетку мира и вышла в полуфинал WTA 500

Теннисистка украинского происхождения Марта Костюк во время турнира WTA 500, проходящего в...

Какие будут результаты Олимпийских игр 2024? Мнение аналитиков США

Аналитики компании Gracenote сделали прогнозы относительно победителей медального зачёта на Олимпийских играх...

Матч между “Днепром-1” и “Зарёй” закончился результативной ничьей

"Днепр-1" упустил победу соперникам из луганской команды "Заря" в 23-м туре украинской...