Пятница , 19 Апрель 2024
Спорт

Букмекери дали прогноз на матч Ліги Європи УЄФА “Бенфіка” – “Шахтар”

27 лютого в Лісабоні відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між футболістами “Бенфіки” та “Шахтаря”. У першій грі в Харкові перемогли донеччани – 2:1.

Букмекери віддають перевагу в матчі господарям поля, а от український клуб має дещо більші шанси на вихід до 1/8-ї турніру, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи – контора William Hill оцінює перемогу в матчі “Бенфіки” коефіцієнтом 1,83, нічию – 3,75, перемогу “Шахтаря” – 4,00. Вихід до 1/8 фіналу лісабонців – 2,00, донеччан – 1,73.

У поєдинку, що пройшов минулого тижня у Харкові, м’ячі в українському клубі забили забили Алан Патрік (56-я хвилина) та Віктор Коваленко (72), У гостей з пенальті відзначився Піцці (67).

До цього протистояння суперники зустрічалися лише на груповому етапі Ліги чемпіонів у сезоні-2007/2008. Обидва виграли в гостях. “Шахтар” переміг 1:0 у Лісабоні, “Бенфіка” – 2:1 у Донецьку. Ворота українців в обох матчах захищав Андрій Пятов, який і донині виступає за “Шахтар”. Ніхто з команд у підсумку до плей-офф не вийшов. “Бенфіка” посіла третє місце, “Шахтар” – четверте. Дві перші позиції дісталися “Мілану” із “Селтіком”.

“Бенфіка” виграла чотири і програла два з шести домашніх єврокубкових матчів проти українських клубів. Остання перемога – 1:0 проти київського “Динамо” на груповому етапі Ліги чемпіонів-2016/2017. Ліссабонці святкували успіх у всіх трьох протистояннях плейофф з українськими командами.

У “Шахтаря” позитивна статистика у Португалії – п’ять перемог у дев’яти матчах. Сюди входять дві останні зустрічі з “Брагою” в Лізі Європи – 2:1 у чвертьфіналі 2016 року і 4:2 на груповому етапі наступного сезону. В тому матчі по два м’ячы забили Сергій Кривцов і Тайсон. У трьох протистояннях плейофф проти португальців “гірники” двічі проходили далі.

Головний арбітр зустрічі “Бенфіка” – “Шахтар” Бйорн Кейперс, асистенти – Сандер ван Рукел та Ервін Зейнстра, четвертий рефері – Єрун Мансхот.

Поєдинок розпочнеться у четвер на арені “Ештадіу да Луж”, яка вміщує 65 642 глядачі, о 22.00. У прямому ефірі матч покаже телеканал “Футбол 1”.

ukrinform.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Какие будут результаты Олимпийских игр 2024? Мнение аналитиков США

Аналитики компании Gracenote сделали прогнозы относительно победителей медального зачёта на Олимпийских играх...

Матч между “Днепром-1” и “Зарёй” закончился результативной ничьей

"Днепр-1" упустил победу соперникам из луганской команды "Заря" в 23-м туре украинской...

Фьюри поразил фанатов перед боем против Усика

Обладатель пояса WBC в категории супертяжёлого веса показал упорные тренировки.