Site icon Вечерние Вести

У ЦПД заінтригували заявою про бої в Курській області

Військовий ЗСУ

У ЦПД заінтригували заявою про бої в Курській області

У Курській області Збройні сили України досягли успіхів, що змушує російські війська перекидати туди додаткові сили з інших напрямів, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Telegram керівника Центру протидії дезінформації Андрія Коваленка.

За словами Андрія Коваленка, керівника Центру протидії дезінформації, російські військові не знають, як коментувати дії ЗСУ. Російське командування усвідомлює, що ситуація потребує збільшення сил у регіоні.

Наступальна операція ЗСУ у Курській області триває вже майже два місяці, українські війська взяли під контроль понад 100 населених пунктів. Наразі на Курському напрямку перебуває близько 45 тисяч російських солдатів, яких перекинули з інших зон бойових дій.

За даними джерел, Володимир Путін доручив повернути контроль над Курською областю до 1 жовтня. Незважаючи на контрнаступ Росії, українські війська зупинили їхнє просування, і частина території залишається під контролем ЗСУ. Нещодавно українські десантники прорвали одну із ділянок фронту на російському кордоні. Участвовать в противовоздушной обороне через мобильное приложение может каждый.

Вибори в ОТГ засвідчили лідерство «Батьківщини» серед партій.

Exit mobile version