Site icon Вечерние Вести

Хто святкує іменини 26 вересня?

Янгол

Хто святкує іменини 26 вересня?

Сьогодні, 26 вересня, відзначають чоловічі іменини – день, коли заведено вітати тих, чиї імена пов’язані з православними святими. Цей день також називають Днем ангела, і він має особливе значення для всіх чоловіків, які носять імена Олександр, Ілля, Корнілій, Леонтій, Лук’ян, Микола, Петро, ​​Степан та Юліан, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на PolitExpert.

Олександр, чий характер відрізняється активністю та наполегливістю, здатний досягти успіху в підприємництві. Ілля, доброзичлива та сімейна людина, для якої важливі теплі стосунки. Корнилій, гордий і трохи відсторонений, цінує своїх друзів, але вважає за краще спостерігати за тим, що відбувається збоку. Леонтій з дитинства впертий, але його прагнення успіху робить його помітним у будь-якій компанії.

Лук’ян, скромний і терплячий, завжди готовий прийти на допомогу і взяти на себе відповідальність не лише за свої справи, а й за оточуючих. Микола – врівноважений і працелюбний, він легко знаходить спільну мову з оточуючими та виявляє пристрасть у коханні. Петро – людина незалежна і прямолінійна, яка завжди прагне ідеальних відносин. Степан – сильна та впевнена особистість, завжди оточений друзями завдяки своїй психологічній стійкості. Юліан же, амбітний і схильний до творчості, прагне свободи та самореалізації. Цей день – чудова нагода привітати чоловіків з їхнім Днем ангела, побажати їм успіхів та процвітання! Вже відомо хто святкував День ​​янгола 24 вересня.

Вінничанку Аллу, яка загинула у жахливій аварії на Майдані, поховали у весільному вбранні.

Exit mobile version