Вторник , 19 Март 2024
Политика

Замість обіцяної деолігархізації Зеленський пропонує узаконити олігархів

Володимир Зеленський за підсумками засідання РНБО розповів про плани розробити  закон “про статус олігарха”, інформує UAINFO.org.    

“Я запропонував Раді національної безпеки та Офісу президента разом із Антимонопольним комітетом розробити новий законопроєкт, якого в Україні в нас не було, вважаю це одним із пріоритетів – фундаментальний закон про статус олігарха в нашій країні”, – сказав Зеленський.

Президент зазначив, що “олігархи будуть перетворюватись на бізнесменів”. Він додав: “Ми підтримуємо великий бізнес в Україні, а вплив олігархів на Україну, на вибір, на економіку, на Верховну раду, на закони – цього, мені здається, допустити не можна”.

“Зеленський анонсував розробку закону про статус олігарха в Україні. Ні, це – не жарт. Замість обіцяної деолігархізації Зеленський пропонує узаконити олігархів. Щоб все було “почесноку”.

Ми хочемо рівних умов в економіці і політиці. Існування ж закону про статус олігарха це вже – нерівність. Бо скоро олігархи де-юре будуть узаконені в Україні. А якщо вони будуть олігархами у законі, то хто із ними буде боротись?”, – так прокоментував ініціативу журналіст Сергій Руденко.

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Что Зеленский и МИД Польши считают о “выборах” в Российской Федерации?

Министерство иностранных дел Польши и Владимир Зеленский высказались о "выборах" президента РФ.

Прибытие военных Франции в Одессу будет виной России, – Макрон

Действующий лидер Франции заявил о том, что есть отправит войска в Украину.

Угроза шпионажа: Британия намерена ужесточить ограничения против Китая

Британия планирует сократить число граждан КНР, которые могут въезжать в страну.